Dmt-01 Izelttk valla ilk banyosundan beri daha hiç kulağını filan tıkamadım banyodan sonra bebek kulak çöpüyle suyunu aldım çok şükür şuana kadar hiç sorun yaşamadık 13 aylık olduk🤲🏻
EmineB10 Izelttk hiç kulak tıkamadım hatta ilk defa duyuyorum böyle bir şey. biri 5.5 diğeri 1 yaşında iki çocuğum var
minnostospik Izelttk bebegimin kulağını hiç tıkamadım 4 ay 11 günlük banyodan sonra kulak temizleme çubuğu ile temizliyorum
Minik1anne Mom089 Hirab MerveDerki Unknown Eesay kIzlar herhalde emiyorum demesinden kastı kuruluyorum demek istedi 🤔 yoksa emiyor mu?🤔 kafamda deli sorular😂😂😂
Snmtt Cici_anne123 hayır bildiğiniz emiyorum😀 bizde hep öyle yapılır annemden öğrendim bende. İçinde kalan suyu çekiyorum
Pinarbek Izelttk hiç takmadım çünkü yeni doğan bebeklerin kulakları daha düzenlediği için şu kacmiyormus 9ayligiz hiç sorun yaşamadık hepte tek yikadim
MerveDerki Izelttk ben hiç tıkamadım canım ya 🤷🏻♀️ 🙄 yıkadıktan sonra peçeteyle kulağına çok sokmadan ıslak kalmasın diye kuruluyorum ben
Minik1anne Izelttk ben ilk aylar tıkamıyordum bebeğimin kulağı ağrıyınca tıkamaya başladım 3 aylıkken tıkadım 4 aylıkken tıkamamaya başladım şuan 5 ay 19 günlük su gitmemesi için dikkat ediyorum ama