busrakandazzz Dilara412 bizde de aynı sorun oldu. 4 aylıkken bıraktım sleppyi prima premium care’a geçtim hem ben rahatladım hem çocuğum.☺️ Premium care önerimdir 🐣
Pandicornlar Dilara412 prima aktif bebek kesinlikle bir çok bez denedim en iyisi prima aktif bebek ya da preium care 🥰
kardelencicegim Dilara412 bende 4 aya kadar sleepy kullandım lastık izinden dolayı degıstırdım suan prima primum care kullaniyorm memnunum
Ozlm_htc busrakandazzz bende aynı sıkıntıdan prima premium a gecmistim ama o da ek gıdaya başlayınca mantar yaptı canım dikkat et
Songulkaya Ozlm_htc sleepy kullanıyorum doğduğundan beri cok da memnundum ama nerdeyse 1 aydır pişik oldu kızım ve ne yaptıysam geçmedi acaba ek gıdaya başladığımız için olabilir mi ?🙄
busrakandazzz Ozlm_htc ek gıdaya geçeli yaklaşık 1 ay olacak öyle bi sorun olmadı 🤷🏻♀️ Bilmiyordum 🤦🏽♀️
Ozlm_htc Songulkaya olabilir canım pişik degil mantardır yüksek ihtimalle cünkü pişik okadar uzun sürmüyor sudocremle geciyo ama mantar a sudocrem sürdügünde daha cok kızarıyo biz nerdeyse 1 aydır ugrasıyoruz ☹️ Ek gıdayla bagırsak florası degistigi için olabiliyomus ama bi cildiyeye götür istersen
agacsizkoala Sleepyden aktif bebeğe geçtim sızdırdı, premium care a geçtim daha da sızdırdı, son bi aydır migrosun bezini kullanıyorum çok memnunum
agacsizkoala askanne10 minies diye bi bez , hem sızdırmadı hemde pişik filan olmadı çok şükür çok memnunum
Mavilii Bende bimin bezini kullaniyorum cok memnunum ne pisik oldu ne sızdirdı. Ilk baslarda bende sleppy kullanıyordum ama sızdırdiğı icin degistirdim