caglaras Hanımlar selam, bebeğim normalde 10-11 saat 1 veya 2 kere uyanarak uyuyab bir bebekti. 4.ay atağında bile böyleydi. 5 aylık oldu şimdi 2.5 saatte bir klkıyor neden olbilir geçer mi sizce başına gelen var mı
Fatmanur1703 caglaras diş çıkarıyor olabilir damaklari falan kaşınıyorsa rahatsız olup uyanabilir salya akıtıyor mu
ecemm-6161 caglaras canım bebek belliki seninle yatmak istiyor bazı bebekler göğüste uymayı cok sever senşn nefesin ona ilaçtır eğer yanına gittiğinde susuyorsa seni istiyor denektir canm
patatesiscoming caglaras ah mahvoldum ben hiç uyku yok uyuyan bebek gitti yerine uyumayan sürekli huysuz Bi bebek geldi ☹️
caglaras Fatmanur1703 gün içinde falan hep eli ağzında salyası da var ama kabarma yok şu an diş olduğunu sanmıyorum
Ecenisaannesi caglaras hep byleyse ozman bir sıkmtı var dmekki nedir ki şuan bilemdm vlla uykusuzlktan akım gtti
caglaras Ecenisaannesi 3-5 gündür böyle sinir oluyorum kocam da meme ver diye baskı yapıyo memeyi emzik niyetine vermek istemiyorum aç değil gündüz 3-4 saatte bir emen bebek neden gece daha sık emsin diye düşübüyorum
caglaras Ecenisaannesi hayır normal uyanıyo duruyo sonra biz yanına gitmeyince ağlamaya başlıyo diş değil bence o nedenle
Japonprenses caglaras yaa her bebeğe farkli sey gaz yapar bana gaz yapmayan sey bebegime bebegime gaz yapmayan sey bana gaz yapio mesela mercimek nohut fasulye sogan sarımsak yeşil soğan barbunya bulgur bebegime hep gaz yapio bolca kimyon kullansam da bunlari az yemeye çalışıyorum
Japonprenses Iki gun önce mercimek çorbası içtim bugün bile gazdan erken uyandi çatır çatır osurdu hep 3 gün cekiyorum ona gaz yapan biseyi yediysem
caglaras Japonprenses ben de mantar sote yapmıştım ondan oldu sanırım off ne yiyeceğimi şaşırdım aşırı gazlı bizimki asla geçmiyo