Eflalhumeyra Merhaba anneler 🥰 11 aylık kızım var ve 11 aydır uyku sorunu yaşıyoruz en uzun uykumuz 2 saat gece olunca hiççç uyumuyo ve sürekli ağlıyo artık çok yoruldum ve yıprandım sizce ne yapbilirim
ecemm-6161 Eflalhumeyra canım yanına oyun arkadaşı var mı ninni tarzında müzik aç yanında yat uyutmaya çalışıyorum nefesinle uyur seninle mi uyuyor
Ecenisaannesi Elhamdulillah- 6 aydır dayandım ama büyüyünce düzelir diye umt ediyordum 18 aylık olmcda byle olursa nasl dayncam blmem 😂
Elhamdulillah- Ecenisaannesi inşallah olmaz cnm ya zor , valla benim kendi annem bile bana içten içe acıyor 😅
ryhnz 5 ay 16 günlük uyanığız yeni uyucak gibi. zamanla uykusu düzelir diyorlar ama bunları gördükçe moralim sıfır 😶
Nzkml Yaa ben doktora gittiğimden doktorun yanında bir hasta çıkarken bebeğin uyku sorununu bit halledelim hocam, dedi. Doktorda tamam dedi güldü bir şurup yazacağım dedi. Şaşırdım.
Pinar3529 Benimde 21 aylk hala uyumadı mesela içiyorsa papatya çayı dene cnm benim ki içmiyor inşallah seninki içer