Mom39 Kızlar yarın göz randevum var gözlük kullanmayı çok sevmeyen biriyim hep lens kullandım ama artık gözlük kullanmak istiyorum var mı önerebileceğiniz gözlük modelleri 😊
AlyaMeyra Mom39 model değilde canım atasın optikte 14ünde indirim başlıyor cam ve gözlüklerde %40 almadan bi oraya da bak istersen deneyip alma taraftarıyım ben
aliMommy Mom39 kac numara gözleriniz bende lens kullanmak istiyorum gözlük takmadığım icin baya ilerledi goz numaram 4 olmuş yolda babamı görsem çıkartamam
Mom62636362 Mom39 modelden ziyade kendinize hangi model yakışıyorsa deneyerek alırsınız zaten, ben büyük ve ince çerçeveleri seviyorum ❤
Mom39 aliMommy Bugün gittim hala 2 numarada ama bende hiç görmüyorum gözlükle gittim ama maskeden çok buhar yaptı önümü göremedim 😅
Mom39 Meriwa Evet biliyorum canım bende yuvarlak model kullanıyordum ama belki rengini değiştiririm ☺️
Mom39 Mom62636362 Evet ama gözlükcüde beğendiğimi eve gelince yakıştıramıyorum kendime orası da ayrı konu 😀
Mom980 Mom39 Yüz şeklinizi bilmediğimiz için ne desek saçma olur :) ben ince metal gibi yuvarlak kullanıyorum bazen yakıştırıyorum kendime o modeli :)