Ruzgarsmummy Kızlar nolur yardım edin beş günlük bebeğim yaklasık yarım saattir hıçkırıyor akşam 10dan beri kesilmeyen ağlaması var gazını da cıkarıyoruz alttan da yapıyor daha napmaknlazım
2020eylul Ruzgarsmummy emzirerek daha hızlı geçirebilirsin gazdan dolayı emmiyorsada sırtını sıvazlayın
makarnadelisi Ruzgarsmummy hıçkırığın nedeni gazdır gaz sancısı tutuncada emmek isterler oda daha çok gaz yapar canım. Her beslenme öncesinde iyice gazını çıkart besleyince bir göğüsden diğer göğse geçmeden de çıkart. Ben öyle yapıyordum
anne15 Ruzgarsmummy emince gecer hıckırıgı . Gazı cıkartması yeterli gelmiyodur belki masaj yapın sıcak tutun gerekirse damla kullanın
Ruzgarsmummy makarnadelisi uykuya daldı hala devam ediyor hıçkırık :( beslenme sonrası uyuyakaldıpı için gaz cıkaramıyoruz ki hiç gelmiyor sadece alttan cıkıyır
makarnadelisi Ruzgarsmummy çok normal hıçkırması zaten. Daha küçücük uykuda hıçkırabikir uyuduğu yerdede sırtını sıvazlyabilirsiniz
makarnadelisi Ruzgarsmummy uyuduğu zaman hafif hafif sıvazladığınıx zaman çıkar ama baya zamanınızı alır 20 dk boyunca sıvazladığımı bilirim bn. Gerçi bizimkisi çok gazlı bir bebekti o kadar hıçkırırdıki anne karnında bile hıçkırıını hissederdim