nefesimm Anneler kızım an itibari ile 10 günlük oldu. 2 saatte bir mutlaka emzirmeye çalışıyorum. Ama bu sabahtan bu yana uyandırmakta çok zorlanıyorum 😕 Masaj egzersiz burun sıkıştırma topuğu ile oynama yanaklarını mıncırma alt değiştirme ne varsa denedim yok çok derin uyuyor. Gözünü açıp memeyi alıyor iki emip yine uykuya dalıyor. Ufak bir sarılık durumu var ve ilerleyecek diye korkuyorum. Neler yapabilirim ki acaba 😢😕
duygu00 nefesimm uyurken dudaklarına memenizden süt değdirin belki yalanıp emmeye devam etmek ister. Benim bebeğim çok uyuyan bir bebek değildi ama böyle derin uyuduğu zaman altını değiştirip ıslak mendil sürünce uyanırdı genelde.
Oyku123 nefesimm ayni benim kızimda oyleydi hic uyanmazdi oturup aglardim uyanmiyor diye bziimde sarilik vardi ayaklarinin altini once tık tık diye vururdum sonra gıdiklardim eger yine uyanmiyosa altini acip islak mendille silerdim zar zor ole uyanirdi .
Mina0607 nefesimm benimkide hep öyle baygındı şekeri düşüktü sarılığı yükseliyordu.kesinlikle ağzını açıpta emziremiyodm 2 gün mama vererek kendine getirdim kendi uyanmaya başladı sonra memeyle devam ettim.
zeliihaaa Benim beneğimde çok uyuyordu sarılık belirtisi dedi doktor hakikaten de öyleymiş uyku yapıyormuş fototerapi aldı bir gece karından başlıyor göz bebeğine vuruyor iyice kontrol et yada doktora götür canım
Dorika Canım uyuyakalıyor doyduğunu zannediyorsun ama doymadan uyuyor mesela yatağına koy hemen ağlar uyanır kısır döngü. Emzirdikten sonra mutlaka göğsünü sağ hemen ver karnı doysun gör bak mışıl mışıl yatağında nasıl uyuyacak ve sarılığı da atlatacaksınız doktorlar hemen mamaya başlatır hayır sen makinayla sağ ver sütünü
Linaaaammm nefesimm sütünü sağ canım öyle de ver mutlaka uyandırmaya çalış ve beyaz florasan ışık çok etkili benim kızımda yakalanır gibi oldu o şekilde atlattık.
26262626 nefesimm ben altı açık tutuyorum biraz uyanıyor. İyice gözü açılınca altını değiştirip meme veriyorum.
Lilav21 nefesimm benim kızımda öyleydi emzirmeme yarım saat kala uyandırmaya çalışıyordum altını açıp ıslak mendil sürüyordum 🤦🏻♀️
ballitursu nefesimm uyandırın mutlaka, biz de neler yapardık üzerini bezine kadar açardım.burnunu sıkar,topuk altını hafif vururdum ,ıslak Mendil ile vücudunu silerdim ,sürekli rahatsız olmasını sağlayın ,o zaman emerdi ..
Fatmanur1703 nefesimm doğduğunda benim bebeğimde de hafif sarilik vardı uyandiramiyorduk topuklarına vur ağlatıp uyanıyor içim parçalana parçalana uyandırıyordum doktorumuz böyle uyandırın demişti ahhj ne günlerdi asla gelmesin o gunler