Ferhaykoo Kızlar benim kuzum bugün 2 ay 10 günlük doğduğundan beri makyaj yapmıyorum öpersem cildi hassas zarar görür parfüm sıkamıyorum kimyasal zarar verir diye doğru mu düşünüyorum yoksa kullanan varmı? Beni bi aydınlatır mısınız 👼☺
Ferhaykoo 89Kbr Synmannesi Demekki kişisel bakım yapmak için biraz daha sabir gerek 😊kuzularımız için
bjkesra1903 Ferhaykoo kişisel bakım demeyelim bence makyaj başka bir olay çünkü ☺️ Kişisel bakım Dediğimiz şey daha çok cilt temizliğiyle alakalı bence
Denizulas-21 Ferhaykoo Oğlum 17 aylık hamileliğimde dahil ne makyaj ne parfüm hamileyken beni bunaltıyordu doğurunca da teni hep tenimde olacak tüm kozmetik ona bulaşacak göğsüme yatacak esans kokusu diyip geri çekildim. Hala kullanmıyorum çünkü artık çok severse köpek gibi her yerimi yalayarak seviyor adeta bende öyle 😃 aslında ben makyaj yapmayı da unuttum 😃
Ayperi15 Yapma canım yaparsan da 😽 öpme zaten yapmaya yapmaya çocuk 1 yaşına geliyor yapmaya üşeniyorsun 😂 parfümde zarar verir tahat rahat öpmek için bir süre daha yapmamalısın ❤️❤️
bjkesra1903 Ferhaykoo oğlum 8,5 aylık Aylık daha yeni yeni makyaj yapıyorum (nadiren) hala parfüm sıkmam zarar vermesin diye 🙏🏻
Edanurdg Ferhaykoo 7buçuk aylık oldu güzel kızım ne ben ne eşim parfüm kullanmıyoruz ama aşırıı derecede özledim makyaj maskeden kaynaklı zaten yapmıyorum pek dışarıda çıkmıyorum zaten bir rimel yetiyor ama şöyle bütün makyaj malzemelerimi ortaya döküp özenerk hazırlanıp en son bir parfüm fıs fıss yapıp dışarı çıkmayı özlemedim desem yalan olur