Honeymotherr Tavsiye edeceğiniz sut sagma pompasi var mi ?bebegim etmiyor 6 aylik meme reddi başladı. Sizce sut pombasi ise yarar ki tavsiye eder misiniz? Bir de hamgi marka daha iyi hic bi bilgim yok
Cheerfulmom Honeymotherr birincisi solgarın süt artıcı b12 hapını kullan ve elektirikli göğüs pompasıyla 2 saatte bir göğüslerimi sağ. ( phılıps avent kullanıyorum ben çok memnunum sütüm arttı bu şekilde sağarak veriyorum bende)
Sibel3416 Honeymotherr canım ben sana elektrikli öneririm ama piyasada ki fiyatlar sana yüksek gelirse Bim marketlere gelen kiwi marka eltrikli gögüs pompasını tavsiye ederm ben ordan aldım pek umudum yoktu ama çok güzel çıktı performansı Eğer yakın zamanda denk gelirsen kaçırma derim
Synmannesi Lansinoh canım sütün çok sa sık sık sağ boşat memeni benim 4 ay zor emdi :( sağıyordum azaldı zamanla kesildi sonra
Honeymotherr Synmannesi neredeyse iki haftadır zorla emziriyorum ama sutum azaldı kesilmesin iyice diye sagmak istiyorum Synmannesi
Synmannesi Honeymotherr malesef kesiliyor emmek gibi olmuyor makine de sen dene yine ;(( keşke kızım emseydi 6 ay 18 günlük öyle üzülüyorum ki ;(((((((((((😣😣😣😣😣