ilknurcelik Kızlar 2 ay bebelac gold kullanımından sonra Aptamile geçtim 1 haftadır. Bebelac gold başta gazına iyi gelmişti sonra çok gaz yaptı ve çok kaka yapıyordu ve ağızdan da sürekli gaz çıkarıyordu. Aptamilde şuan için avantaj olarak gece uykuları daha iyi ama bunda da çok ıkınarak ve zorlanarak kaka yapmaya başladı. Yeni geçtik diye olabilir diye düşünüyorum Aptamil 2 kullananlar kilo alımı nasıl bebeklerin?
Fatmasarii ilknurcelik aptamil kullanma canim icinde glikoz oldugu icin ileride tehlikeli evolvia yi kullaniyorum oneririm gaz sanci da yapmaz. Bende aptamil verdim bi ara oksuruk yapmiati
NamelesS ilknurcelik Bebelac gold bizede çok kaka yaptırıyor aptamile geçtik şuan. Peki kakası ishal gibi miydi dizinde?
ilknurcelik Fatmasarii ya ne kullanacağımı şaşırdım hepsinde başka birşey var diyolar Allahtan 7 aya kadar anne sütü aldı mama içmedi. 1 yaşına kadar içecek mama mecbur ben Aptamille büyüdüm o yüzden ne biliyim güveniyorum bir de eski bir marka
miliaris Fatmasarii evolvianin icinde de aptamilde olan glikoz surubunun aynisi (maltodekstrin) mevcut 🤷🏻♀️İcerigine bir bakin isterseniz incelerken dikkatimi cekmisti..
Seydanur2355 Hic bir mama anne sutu gibi zaten olamaz.. tun mamalarda bebege yarari olmayan illaki katki var .. hazir mama sonucda ne kadar guvenli olabilir ki ?birde her bebek bir degil ki birinde gaz yapar dgerindr oksuruk baskasinin gelisimine iyi gelir bi dgerinde gerileme yapar .. o yuzden kim ne kullanirsa kullansin denemeden yedirmeden bilemez ama ben az eski kafaliyim 4 ay dan snra hazir mama yerinde evde mama tarzi ben hazirliyacam yedirecem.. eskiden aptamil hipp mi vardi ..princ unu tikarlarmis agzimiza ..yada unla sutu krema yaparlarmis .... insallah bebislerimizin gazi gider gecer de rahatlariz bizde :)
Nevintuna Ben bı sure hıpple devam ettım cok ıyıdı ama cok pahalı oldugu ıcın artık degıstırdım bebelac gold 2 aldık ama son bır haftadır cok huzursuz ve asırı gazlı olduk ve sureklı sankı boğazında bısey varmıs gıbı hafıf oksuruk yapıyo. Bugun aptamıl aldım onu denıcem bakalım nasıl olcak Tam sakınlemıstı yıne cok gazlandık 😣😣😣