Efe_kader Bebegm 5aylık ayakları hergün yıkadıgım halde kokuyor temizliyorum fakat kötü kokuyo normalmidir yoksa ciddiye almalımıyım kızçeler
Canannn38 Efe_kader Benim bebeğim de 3 aylık kilotlu çorap giydirdiğimdenmi acaba parmaklarının arası doluyor koku yapıyor ya temizliyorum her altını değiştiğimde ayaklarnıda
mysweetbaby Efe_kader kötü kokudan kasıt ne ? Parmak aralarında olan hafif ekşimsi kokuysa ben bayılıyorum o kokuya :))) hep koklarım hatta.yıkansa da ayakları çok terliyor ıslak kaldığı için kokuyor çok normal ama ağır bi kokuysa bilemem
asz Efe_kader ter kokuyordur canım ekşimsi gibi.normal .bizim oğlanda da var.sabahları olmuyor ama uyandığında.
Ebruaydn Efe_kader oğlum 2 buçuk aylık oglumunda kokuyor sanırım bir çorap bir patik giydtidigimden terliyor
Heartlinee Bizde de oldu bir kac defa ayagi terliyor butun gun hava almiyor kokuyor ben normal oldugunu dusunuyorum
Sarekuzu_19 Efe_kader Ya benim kızımın da kokuyor hergun banyo yapmasına rağmen benim çok hoşuma gidiyor o eksi koku ayaklarını öpüp kokluyorum sürekli 😂
sonsuzmutlulukkk Efe_kader benim oğlum da öyleydi 5 yaşına geldi halâ öyle yıkıyorum hergun günde 3defa çorap değiştiriyorum bı kaç saat sonra aynı 🙄
Minnak23 Tüm gün çorap oldugu için normaldir bence canım benım kızımda öyleydi kokuyordu ayagı terleyipkapalı oldugu için gün içinde altını actıgımda coroplarınıda cıkartıyorum hava alması için şimdi kokmuyor ayakları
75kinalikuzu Efe_kader canım benim kiziminda aynı keza ellerde kokuyo parmak araları piştiği için ben pişik kremi sürüyorum kokusu gidiyor bir süre