Sevocum Selam arkadaşlar 5 ay 4 günlük kızım var doğduğundan beri mavi gözlü. Babası ve ben açık kahverengi gözlüyüz. Eşimle benim dedelerimiz maviş bi tek. Sizce döner mi? Renkli olup dönenler kaçıncı ayda döndü?☺️
Dilos01 Sevocum ilk 6 ay diyorlar genelde bu zamana kadar donmemis bu gidişle de donmez gibime geliyor cnm bizimkilerde mavis duruyo su an 3 ayligiz 🥰
tospikannesii Sevocum 5,5 ay maviydi, 1 haftadır yeşile dönüyor gibi gözleri farkediyorum. Babasının gözleri yeşil, inşallah öyle kalır 😂 maviyi çok seviyordum ama kısmet, umarım sizin değişmez
Batu55 Sevocum 2 yaşına kadar dönüyor sanırım o zamana kadar döndü döndü dönmedi kalıcı. Eşim ela gözlü ben kahverengi benim oğlanlar biri 6 aylıkken diğeri 4 aylıkken kahveye döndüler. Bebeler ela doğup kahve oluyor nasıl isse 😂
ESRA_07 Kızım masmavi gözlü doğdu. Eşim, ben, oğlum kahverengi gözlüyüz. Kızım 1 yaşına geldi hala gözleri mavi ama gittikçe canlılığını yitirdi. Yani ilk doğduğu aylarda ki canlı mavi değil göz rengi.
Fatmlaelif Sevocum benim.kizimin da gözleri siyahtı hep 6 ayligız eşim siyah ben ela döner mi artık bilemiyorum 😊
Sibelemrehiranur Sevocum benim gözüm kahve rengi eşimin ela ama anne tarafımda mavi göz var eşimin annesi babası abisi de renkli kızımda maviş 22 aylık değişmedi tabi doğunca daha çok mavi di şimdi okadar değil ama maviş boncuğum değişmedi yani