Fatmakorkmaz Bebegimi zorla uyutuyorum uykusu var ama bir turlu gecemiyor uykuya hadi uyuttum tam 45 dakka sonra aglayarak uyaniyor beşiğinden kaldirmadan sakinlestirmeye çalışıyorum daha cok agliyor siz nasil yapiyorsunuz bu aglamalar oldugunda
Dlkbrck Fatmakorkmaz Ben mama veriyorum acıkmış oluyor sonra yine poposuna pıt pıt vurup piş piş diyerek geri uyutuyorum yatağında
Adeviyee Fatmakorkmaz daha küçük beşiğinde sakinleştiremezsin kucağına alıp öyle sakinleştirmeyi dene bir de uyku saatlerini düzenlemeye çalış çok uykusu geldiği için de öyle yapıyor olabilir
Fatmakorkmaz Adeviyee hep boyleydi uykusu var uykuya geciste zorlaniyor emzik falan kullanmıyorum denedik oyle de agliyor . Merak ediyorum bizim gibi olan varmi kendini yıpratıyor resmen aglayarak herseyi denedik tamam uyutmayalim agliyor dedik dolandirdik ama yine agliyor uykusu oldugu icin oyle yani
Fatmakorkmaz Adeviyee kucagima aldigim anda uyaniyor zaten aşırı aglamasinda kaldiriyoruz artik dayanamıyoruz . Her seferinde aglamasi ona zarar verir mi ya ondan korkuyorum yani piskolojik olarak
Adeviyee Fatmakorkmaz canım muhtemelen uyku atağı geçiriyor bebeğin dördüncü ayda benekler bizim gibi derin uykuya geçiş yapıyorlarmış o da uyku atağına sebep oluyor 45 dk dan sonra uyanıyor yeniden uyumayı bilmediği için uyuyamıyor senin uyutman lazım sakin ol sabırlı ol geçecek merak etme