Pasaannesiiii Bebeğim 39 günlük çok emiyor bi kaç gündür ,doyduğunu anlamıyor sanırım,sonra içtiğini kusuyor..başına böyle birşey gelem var mı
Sedaaklar Pasaannesiiii evet benim kızımda öyleydi sürekli emmek istiyodu. Midesi küçük olduğu içinde fazla geliyodu sürekli kusuyodu hemde fışkırır vaziyette. Tabi çokta rahatsız oluyodu doktora götürdüm emzik önerdi. Aventin emziğini aldım. Kullanmaya başladım o günden beri hiç kusmadı
Gocicim Pasaannesiiii reflu olabilir fiskirarak kusuyorsa idrarinda enfeksiyon bile olabilr bence bi doktorunuza video cekin gosterin ve sorun
Pasaannesiiii Tgcy evet yapıyorum bunları reflü yatağında yatırıyorum sonrasında, sorun sürekli emmek istemesi, sonrasında fazla gelip kusması
Sedaaklar Pasaannesiiii Peki idrar tahlili yaptımı doktorunuz. Ben götürdüğümde tahlil yapıldı idrar yolu iltihabı çıktı henüz 25 günlüktü. Bebeğiniz kusmayla birlikte huysuzluğu ağlaması falanda varsa bi idrar tahlili yaptırmanızı tavsiye ederim.
Gocicim Pasaannesiiii himm peki ozaman sevindim benmde enfeksiyon cikmisti da :) sonra hallettik ama sizinkisi yemegin ayarini tutturamio demekki sapsik 😍