Ecelna Kızlar sezeryan dikisten sonra nasıl yatilmali otrur şekilde yatıyorum artk belim agryo. Ama benim enfeksiyon kapmsti tekrar diktiler bugün nasıl yatmaliyim.
Tuba Ecelna nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın🥰 bende ilk başlarda oturarak uyuyordum sonra sırt üstü yattım. yaklaşık 1-2 hafta sonra yan yatmaya başlamıştım.
drn5410 Ecelna ben nasılrahat ettiysem öyle uyudum kimse bana şöyle yat böyle yat demedi ama genelde yan rahat ettim
Unknown Ecelna Geçmiş olsun. Yarım yatar gibi alttan destekleyerek yatabilirsiniz. Dümdüz sırtüstü yatmak zor oluyor çünkü.
Eymiiii Ecelna yatması sorun değilde yattıktan sonra kalkması bende çok zorluyordu ama baya hafifliyor her gün geçmiş olsun
123401 Geçmiş olsun ben normal de yan yatmayı severim ama agrım oluyordu o yüzden düz yatıyordum acılar azaldığında istediğim şekilde eyatmaya başlamıştım
Ecelna 123401 teşekkür ederim valla bende 20 gündür otrur pozisyonda yata yata bı hal oldum ikinci dikis olunca bide. Pansuman yaptnz mi
Sema123- Ecelna sırtına destek yapıcak şekilde harı oturur yarı yatar pozisyonda yattım ben 2 hfta anca öyle rahat ediyordum tam yatınca kalkamıyordum açıdan
Sema123- Ecelna yok pansuman istemedi doktor kendi kendine iyileşen dikiştenmiş zaten 1 hafta kapalı kaldı su geçirmez bandajla ama korkumdan 1 kere yıkanmıştım yinede