Belginsena Merhaba anneler yardımcı olur musunuz kızımın kakası hardal sarısı ve mukuslu çok az yeşil renk vardı anlamadım 😥
miniktosbagam Belginsena kaç aylık ve neyle besleniyor internette kaka ile ilgili resimler var hangisi normal hangisi anormal anlayabilmek için ona bakmanızı öneririm
Belginsena miniktosbagam 3.5 aylık genelde anne sütü bazen 50 cc bile mama yemiyor bütün gün boyunca istemiyor
Belginsena LilyaBn çok teşekkür ederim kakası hardal sarısı az Bir şey yeşil vardı ama tam yeşil de değil
Belginsena Neden kimse bana cevap yazmıyor her sorduğum soruda aynısı oluyor yanlış bişey mi yapıyorum
Mevra Belginsena Belginsena benim kızım 4 aylık 1 aylıktan beri yeşil bazen hardal sarısı mukuslu kaka yapıyor doktor kala tahlili yaptı ve alerji dedi aynı zamanda yüzünde kızarıklık kulak arkasında konak gibi döküntüler vardı tek başına mukuslu kaka alerji belirtisi değildir bunun yanında gürültülü kaka uykuya dalmada zorluk kakada kan vücutta kızarıklık gibi belirtiler var mı takip edin
Ayklz Hardal sarısı anne sütü ile beslenen bebek için normal bir renk.Ancak mukuslu olması alerjisi olduğunu gösterir.Süt ve süt ürünleri en sık görülen alerjidir ancak bir doktora görünmeniz daha iyi olur.
Belginsena Benim bebeğim çok ağlıyordu doktor da süt alerjisini olabilir dedi hastaneden geldik kızım düzeldi yani ben hiç diyet yapmadan düzeldi ama ben yinede diyete girdim yani diyete devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum da