TugceAna Evinde salıncağı olan var mı ? Duvarda tavanda barfiks çubuğunda falan veya hamak nerey kurdunuz ? Nasıl kullanıyorsunuz? Oğlum için bişey yapmayı istiyorumda
Tokyo TugceAna merhaba svava marka yanlışım yoksa ufakken kurmuştuk tavanı delip hole çok sevmişti şimdi yazın köye kurduk😍
fikolatte TugceAna koridorum kısa salıncak içinn uygun değildi kapıya taktım ip ve çarşaf minderle yaptım. Ama salıncak daha güzel. Annemlerde salıncak aldık mesela
GamzeNazli35 13 aylık tavana astık. Baya seviyor arada bebeklerini koyup kendi sallıyor ☺️ Trendyoldan 53 liraya almıştık indirimdeyken 33 liraya düşmüştü
askidaekmek TugceAna tavana yaptık biz deldi eşim tavanı çingene beşiği deniyo onlardan yaptık iyi oluyo😁
Fatmaumut TugceAna oğlumun odasında var salıncak babam tavanı deldi kanca geçirdi .. salıncakta almış ipini değiştirdik sadece kısa idi. Çok iyi oldu oğlum hergun biner canı sıkılıyor çocuğun hatta kaydırak da var ev park alani wuuuhu 😄
Ily20 TugceAna duvarlara halka taktık o şekilde kullanıyoruz 6 aylık oldu en güzel orda uyuyor kendinden sallanan salıncağı Hiç sevmemişti 🙄
Bimelekannesi TugceAna bizim var tavana asılı dübel mi adı neyse ondan taktık tavana çok memnunum kızım da çok seviyor önemli işim olduğunda o onda otururken hallediyorum çok işimize yarıyor hem kızıma da eğlence oluyor tavsiye ederim