Eslmerva Kızlaaar cam ankastrenin kullanıyorum ocağına yağ çöz sıkmıştım lekeleri kaldı 🤦♀️ Ne yapılabilir bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim moralim alt üst oldu şuan pis gibi duruyor ya
Eslmerva Mom013 Bireylulmeselesi02 EgeveAlyaninannesi Şöyle toplu cevap yazayım dedim. Rengi ne gri ne siyah açık gri gbi. Ve beklettim malesef biraz. Bi kaç ay oluyor alalı bide o kadar üzüldüm ki
EgeveAlyaninannesi Uzerinde beklettiniz mi aceba ondan kalmistir buyuk ihtimalle bende yag cozucu ile silerim.hic bir sorunla karsilasmadim şimdiye kadar
Bireylulmeselesi02 Eslmerva tüh benim kulladığım yağ çözücü beklese bile geçiyor öyle bir sıkıntı ile karşılaşmadım istersen o dediğim ürünü al bi dene çok iyi gerçekten 🤗
EgeveAlyaninannesi Eslmerva bilmiyorum canim geçmez diyemem bana aldığım mağazadaki kiz demisti ben sormustum temizliğini oda temizlik ürünlerini asla sıkıp bekletme direk sil demisti
Bireylulmeselesi02 Eslmerva bimin yağ çözüsü çok güzel tavsiye ederim 🙏 güldal markası aşırı iyi aldığına pişman olmazsın🤗
Eslmerva Bireylulmeselesi02 denerim onuda denerim de şu leke bi geçeydi şuan kafaya taktığım o poxy baya ağır mış
Bireylulmeselesi02 Eslmerva üzüldüm ama inşallah geçer bu dediğimde baya ağır sıktığım zaman pencere vs açıyorum o derece yani
Mom013 Arçelik mi grisi benimkine benziyor canım ben domol kullanıyorum hüç sorun yaşamadım bi bezde onşa üstünden geç istersen