Nazomnazom Yapam varmı 13 günde ciddi kg kaybı ve mide küçülmesi yaşayanlar var deneyimı olanları dinlemek isterım yarın başlayacağım🤦🏼♀️
Yenibebek_yenianne Nazomnazom Gecen sene yaptim 68 kiloydum 58 kiloya düştüm ama uymadım kurallarına kafama göre duzenledim😅 Seve seve yardımcı olabilirim. Soyle de bir duzenleme yapayım verdiğim kiloları geri almadim. Hamile kaldım 20. Haftaya kadar da kilo almadim.
Yenibebek_yenianne Oreolumagnolia Sabah gune kahveyle başlıyorsunuz. Sadece 13 gun yapiliyor. Ama etkili bir diyet diyebilirim. Yazın isvec diyeti diye cikar. Metabolik diyet diye de geçiyor. Siz araştırın sorunuz olursa yardımcı olurum.
Yenibebek_yenianne @Goktugmom_ @Nazomnazom @Oreolumagnolia Kizlar Isvec Diyeti Doğru Bilinen Yanlışlar yazın Google’a ilk çıkana tıklayıp bakin. Ben de ilk yaptığımda oradan görüp de başlamıştım.
Sutlac11 Nazomnazom hamilelikten önce yaptım canım diyetimm o kadar diyet yaptım hiçbiri o kadar etki etmedi ve beni hiç zorlamadı yanında pilatesle inanılmaz etki yapıyor ben 4 yada 5 kilo vermiştim tekrar yapmak istiyorum ama emziriyorum ilerki zamanlara artık