Efekaganinannesi Kizlar bebeğim 11 aylık şuan adım atıyor ama tutunup kalkamiyor hiç emeklemedide emekleme pozisyonuna bile daha yeni geçiyor sizce fizyoterapiste goturmelimiyim
Canparem1453 Efekaganinannesi siz elinden tutuncami atim atiyor.tutunup kalkmasj gerekiyor suan ama gec de kalmis degil. Biraz dha bekle doktor icin
ZyNpYigit Efekaganinannesi Ayy saçmalamayin kirmk icin demedim.sacmalamyin kelimesni 18 aya kdar yrumemesi norml bnm oglum.1yasinda 34 gunluk hic emklemeci tutunrak bzen klkio bzsn klkmio ama krsima koydgumda adim.atiyor bna dogru
Birlokumeselesi Efekaganinannesi hayır çok normal şuan da benim bebeğimde emeklemedin önce adım atıyordu ümidi kesmiştik artık emeklemeyecek diye sonra hem emekledi hem yürüdü yani ne zaman hazırsa o zaman yapar ayrıca emekleyecek diye birşey yok bazı bebekler emeklemesen yürüyor sizinki de öyledir belki
Efekaganinannesi Minikbal ya inşallah ne bileyim görüyorum 7 8 aylık tutunup kalkiyolar cok deniyor ama yapamıyor hiç bı de emeklmeyince biraz korktum açıkçası
Minikbal Efekaganinannesi benim oglum 10,5 aylikti emeklediginde 13 aylıkken yürüdü.bi rkadasimin kizi17 aylıkken yürüdü.
Hakcjrks Efekaganinannesi kızım 8 aylık tutunup kalkamıyor daha bence endişe etmeyin her çoçuğun gelişimi farklıdır
Efekaganinannesi Canparem1453 ya bırakıyorum kendi kendine 4 5 adım atıyor ama hiç emeklemedi hatta poposunu bile yeni yeni kaldırıyor emekleme pozisyonunda
Efekaganinannesi Birlokumeselesi sorun emekleme değil emeklemeddn ümidi kestim zaten ama tutunup kalkamayinca korktum bayadir ugrasiyoruz çünkü
ZyNpYigit Efekaganinannesi korkmayin bisey olmazzz fizyoterapi icn cok erknn yazik gunah kii fizyorer.bi drum.yokk