Keremcanannesi Kizlar merabaa 3 aylik oglum bugun emerken sürekli basi su gibi oluyodu, terliyo emmeyi birakinca yok. gözleri çapaklaniyo neden acaba basina gelen varmi.😕
melikeeomeer Keremcanannesi benim oğlumda terliyor 3 bucuk aylık doktora sordum emerken fazla efor sarfettikleri içindir dedi
Canannn38 Keremcanannesi Benim oğlumda 3 aylık oda çok çabaladğnda emerken terliyor kafası normalmiş yani
Nazanerva Keremcanannesi d vitamini eksikliği de yapıyormuş sanırım. Ben d vitamini damlasını düzenli kullanmaya başladım benim kızımın kafası artık terlemiyor
Keremcanannesi Nazanerva evet biraz düzensiz kullaniyorum ya dikkat ediyim bundan somra cok tesekkur ederim😊
Keremcanannesi ZyNpYigit yok hayır kan ilaci baslamadi doktorumuz d vitamini kullaniyorz sadece bide gaz damlasi
Keremcanannesi Fulyaalinmina tera marka oglum yeni dogan yogun bakimda yatti dogdugunda 8 gun o zaman istemislerdi d vitamini diye
MerveLiva Keremcanannesi benimde öyleydi ve çok endişelenyodum doktor efor sarfedıyor eöedken butun enerjısını salgılıyor hormonal korkma demstı sonra o geçti ama yttığnda kafası ara ara terlıyor hala
Tektanem_000 Keremcanannesi canm bebekler emerken rahat olmak ister mesela suveter varsa üzerinde o an çıkar üstünden