birmelekannesi2 Kızlar ıyı aksamlar, bestlak damlayı gunde kac kez nası kullanıyorsunuz gece uyumadan once felan kullanabiliyor muyuz
CigdeminMevasi birmelekannesi2 gün içerisnde istediğin zaman kullnabilirsin ben aç karnına sabh 10 akşam 10 damla kullnmştm eczacılar 20 damla diyor ama bnm sütüm vardı oyüzden az kullndm takviye olsun diye
birmelekannesi2 CigdeminMevasi benımde sütüm var biraz azaldı gbı hissettim o yuzden aldım canım o zman bende duruma gore damla sayısını arttırıyım, pkı damlayı kullanmayı bıraktıgım an eskisi gbı azalma oluyor mu yoksa aynı mı olacak canım 😊
CigdeminMevasi birmelekannesi2 yok canm benm sütümü arttırdı ve azalma olmadı belki kişiye göre değişiyodur çok bilgim yok ama
CigdeminMevasi 0808aysu ben daydasını gördüm rezene çemen tohumj mine çiçeği felan var içeriğinde hepsi tek tek süt arttıran şeyler zatn
hale93 ve 4. Aylarda sütte azalma olabiliyormuş. Bende de öyle oldu ve bestlak damlayı doktorumun tavsiyesiyle kullanmaya başladım. Çok aşırı bi süt artışı olmadı ama yinede faydası var. Günde 3 kez bir bardak suya 20şer damla damlatıp içiyorsun. Bu kadar :)