busra1203 Sürekli sallamamı istiyor bırakınca hemen ağlıyor ya en fazlalarım saat uyuyor ve en Ufak çıt sesine uyanıyor bebekleri kendi kendine uyumaya nasıl alıştırdınız bayanlar 10 aylık. Bu arada bebeğim
esrabozoglu busra1203 benimde 10 ay 15 gün memede uyuyor sürekli uyanıyor bu ara o kadar çoğaldı ki nerdeyse 10 dk da bir uyanıyor. Nasıl yapcaz nasıl alışacaklar bilmiyorum
busra1203 esrabozoglu ya canım atak zamanıymış şuan o yüzden bu kadar sık uyanıyorlarmış ama benimki de öyle sadece meme de uyuyor çok zorluyor bu ara beni
esrabozoglu busra1203 biz hiç bi gece düzgün uyumadık ki malesef ☺️ 10 aydır en uzun uykumu sorsanız iki saat o da parmakla sayılacak kadar az derim ben artık atak haftalarına bile bakmıyorum o yüzden sadece düzelmesi için bolca dua 🙏 bide memeden kesileceği günü bekliyorum belki o zaman uyur 🙏
busra1203 esrabozoglu ama şuan erken değil mi kesmek için yani ne kadar çok emerse bağışıklığı o kadar güzel olmazz mı
esrabozoglu busra1203 bir buçuk yaşından sonra kesmeye çalışcam doktor dişleri için zararlı olduğunu söyledi. Birde meme de uyuyan bebeklerde illaki aüt birikimi oluyormuş ağızda. Buda onun için zararlı dedi