Durukusunannesii Aras-27 karbonatlı suyla temizle günde 4 defa gazlı bezi sar parmagna yada tülbenti karbonatlı suya batır iyice temızle dilini agznı eger geçmezse doktor mikostatin vermişti bize hem onu kullandm hemde karbonatlı su gecti 3 günde
limonlukarpuzzz Aras-27 karbonatlu suyla tekrarliyor diye doktorumuz mikostatin vermişti 2 gunde gecti.
Adnnar Aras-27 benim bebegimde de çok fazla vardi doktorumuz bize karbonatli suyla silmemizi söyledi bi kac gune gecti ve bi daha tekrarlamadı cnm
acimavi Aras-27 steril gazlı bezi hafif ıslatıp karbonata batırın, onunla hafif bastırarak silin pamukcuk olan yeri. Bir de mikostatin damla var, kızımın yanaklarında nokta nokta pamukcuk vardı o damlayı arada bir kullandım geçti
ipekk05 limonlukarpuzzz merhaba bizdede aynı sorun varda siz mikostini nasıl kullandınız direk damlatınca yutuyo hemen öyle etkisi olurmu ki 🥺
limonlukarpuzzz ipekk05 malesef bizumde yuttu ama şiringayla diline damaklara filan sikip elime gazli bezi sarip sildim o şekilde. 2 kullanimda geçti sprun olmadi :)
Elem27 Aras-27 bnmkide öyle 10 günlük minnoşum emzirdikçe geçti ama doktorum karbonatlı su ile sil demişti bn yapmadım
limonlukarpuzzz ipekk05 ben emziremedim cnaim ama emzirsem blasirdi herhalde :) Gogsunede karbonatli su yap her emzirmeden sonra.
Belciminannesi Aras-27 ben gazlı bezle karbonat olayını yaptım sürekli yapmadım açıkcası unutuyordum şimdi kızım 3 aylık olacak inşallah 1 hafta sonra kendi kendine geçti kaç gündür dikkat ediyorum da dili geçmiş