Nursel45 Kızlar oğlumun gözü koyu yeşil 3 ay 20 günlük sizce değişir mi açılır mı sizin nasıldı ve nasıl oldu merak ettim
Mommy0609 Nursel45 6 aya kadar tam belli oluyomuş canım ama tonlarda açılma göz renginin oturmasj 3 yaşını dahi bulabiliyomuş açılsa bile ela olur o da güzel 😊 benim kızın doğduğunda lacivertti baya koyu şuan 4 aylık kahverengi daha dönmez ama heralde ben renkli gözlüyüm ama babasına çekmiş kendi kaybı 😏
Kizcem-20 Nursel45 benim kızım doğduğun da lacivert di göz bebeğinin kenarları halka şeklinde açık maviydi şimdi 5.5 aylık gözleri çakır oldu soy ismimizin hakkını veriyor bıdık babası kılıklı😂
Snglklc Nursel45 eşim bugday tenli gözler açık yeşil ben beyaz tenli koyu kumralım kahverengi göz. Oğlum doğdu esmer simsiyah saçlar Allahtan doğar doğmaz gösterdiler yoksa beb karışmış diye cingar çıkarırdım 😂
acimavi Nursel45 benim kızımın griydi, herkes mavi olacak dedi, şu an 5 ay 28 günlük, yaklaşık 2-3 haftadır bayağı kahverengi oldu gözleri, güneşte haki yeşil görünüyor, artık değişeceğini de sanmıyorum boncuğumun gözleri😍
Zekzek Mavimsi gri 4 aylık olduk bakalım nasıl olacak büyük kızımın ela kaldı oğlumun bal rengi bunu merakla bekliyorum sağlıklı baksın görsunde
AgentMom Nursel45 büyük oğlum maviden yeşile en son Ela’ya döndü, küçük oğlum lacivert gibiydi maviye döndü kaldı kızım 4 aylık şuan mavi ama dönecek gibi. Ben 4 yaşına kadar maviymişim şuan Ela yım.