Merve_gcl Kimler kullanıyor hanımlar ne şekilde kullanıyorsunuz günde kaç damla veriyorsunuz hepsini tek seferde mi veriyorsunuz 🤔🤔🤔
Mom091 Merve_gcl biogaia yı günde bir kez 5 damla şeklinde veriyordum. Eczacı akşamaları verirsem gece rahat edeceğini söylemişti. Bende öyle yapıyordum. Ek olarak sab simplex ve metsil de kullanıyordum. Benim kullanmadığım gaz damlası kalmamıştı zaten☺️
TiniminiKayra Merve_gcl gunde 5damla 1kere veriliyor zaten aynu saate vermen gerekiyor etki etmesi icin tek seferde veriyorum
Merve_gcl Mom091 TiniminiKayra Dildare aaa ben 5-5 iki seferde günde 10 damla veriyodum bişey olmaz inşallah çocuğa bu şekilde bile çok faydasını göremedim 5 damla yetiyo mu gerçekten
birboncukannesiiii Merve_gcl bebeğimin öyle şiddetli gaz sorunu yoktu. Biraz bacak hareketleriyle gazını atıyodum. Ara ara ağrı olurdu. Ama drum biogaianın içindeki yararlı probiyotikleri alması gerektiğini söyledi. 2ay kullanıp bıraktım. Çok da memnun kaldım.
Cappon Bende günde 5 damla 1 kez ve aynı saatte veriyorum çok şükür faydasını da görüyorum. Ek olarak depridat şurup ta kullanıyorum ama