Fundagururasel Kızlar 1 aylık bi kızım var anne sütümün yetersiz geldiğini düşünüyorum hep emmek istiyor Fırsat buldukça sağıpta veriyorum sağdıgım zaman emzirdikten sonra bi göğsümden 60 cc birinden 30 cc toplam 90 cc çıkıyor sizce normal mi bide sütüm ne zaman artar artması icin neler yapmalıyım
Ipekbocegi Fundagururasel bebeginiz 1 aylik ve emzirdikten sonra 90 cc geliyorsa bence gayet guzel neye gore yetmedigini düşündünüz
Azra1_ Fundagururasel hep emmek istemesi normal, ben her istediğinde verdim, verdikçe sütünüz de artar. Bir de sağmak ile bebeğin kendisinin emmesi arasında çok fark var, imkanınız olduğu zaman mutlaka sık sık emzirin
Sevalmerdoglu Fundagururasel sütün gayet iyi emzirdikçe artar zaten hiç kafana takma sadece emzir kilo alımı iyiyse ❤️
Aysegulisaa54 Fundagururasel çok güzel sütün var maşallah 3 bucuk aylık oldu halde emzirdikten. Sonra 30 cc falan çıkmıyo bile bazen
Minikkalp93 Fundagururasel bebekler sadece acıktığı için emmezler kendilerini güvende hissetmek için de emerler sütün gayet iyi kendini kötü hissetme naçizane fikrim
Fundagururasel bazen bakıyorum bütün gün mememde kalmak istiyor emdiği icin ne kadar yediğini doyduğunu anlamıyorum emziriyorum bol bol ama fırsatım oldukca sağıp da veriyorum onuda içiyor İlk anneliğim sanıyorum ki sütüm çoğalacak birden ama öyle değilmiş galiba dediklerinize göre☺️
Fundagururasel Nurr19 uyuduğu zamanlara denk geliyo göğsüm şişmiş oluyor onu sağıyorum çünkü kızım uyanana kadar sızdırıyor boşa gitmesin sonuçta ☺️
Fundagururasel elifefe vallahi ilk anneliğim ve tecrübesizim bazen bütün gün kalmak istiyo yarım saat arayla istiyor bende düşünüyorum acaba yetmiyo mu da istiyo yada doymuyo mu diye düşünüyorum