Tugbakivanc Turkan_91 fiyat olarak çok daha uygun bir hastane var. Ümran tıp merkezi. Bulgurlu tarafında. Çocuk Dr Emel hanım a bir kere gittik iyi gibiydi tekrar ona gidicez bakalım duruma göre karar vericem devam etmeye.
Fato55 Turkan_91 iyi yapmışsın canım hiç dikkat etmedim şuan da da pedia verdi bir de kan sen kullanıyor musun
Gnladymn Turkan_91 maltepe de bilmiyourm ama medipol kosuyolunda Tuncay bey var doğumdan beri ona gidiyoruz hem ilgili hemde telefonla ulasabiliyorum
Turkan_91 Fato55 kan ilacımı o bize oyle bısey vermedi bız her ay gitmiyoruz ama en son 3 aylık Ken gıttık fermix kan damlası yazdı sağlık ocağının verdiğini istemezsen bunu kullan dedı
Gnladymn Turkan_91 canım ben maltepe de oturuyorum delta ya iki kez acile gittik ama güvenip normal kontrole götürmem ikisinde de antibiyotik verdi direk 6 aylik bebeğe kullanmadım kendi doktorumuza gittik kulak damlasiyla düzeldi
Turkan_91 Gnladymn delta benjm hamıleyken kanamam olmuştu acile gıtmıstım bende sınır olmuştum cocuk doktorunu Bı denıcektım gulşen hanımı teşekkürler yorumunuz ıcın
Dilekkkkkk Gnladymn ölsem deltaya gitmem babami göz göre göre öldürdüler şerefsizler her seyleri para için hele ki bebeğimi asla emanet etmem o hastaneye pislikler
mavibulut Turkan_91 merhaba, Maltepe Medical park hastanesinde Dürdane hnma gidiyoruz oğlum için memnunuz
Turkan_91 mavibulut merhaba muayenesi ne kadar bıde bız ıkıncı doz rota virusu olucak oğlum siz yaptırdınızmı orda
Turkan_91 mavibulut randavu aldım durdana hanıma arzu hanıma gıttınızmj hıc yorumları baya iyi kadının değiştirsem mi diye düşünüyorum
Busraabdullah Turkan_91 kaynarca yüzyılda bir ahmet bey var birde bünyamin bey ikiside çok iyi bir doktor
Melisdalli Turkan_91 orda doğum yaptım en büyük pişmanlığım asla oraya gitme gram ilgi yok hele çocuk doktoru Gülşen diye bir kadın sürekli gözü telefonda yarım yamalak bakıyor çocuğa