Mrhnmom Bebeğim 15 günluk Sarılıği normal dediler ama uyandıramıyorm ve günde kaç saat uyanık kalıyo 15 günluk bebekleriniz lütfen cwp wrn:(
Kevser_ Mrhnmom en fazla 2-3 saat uyanık kalıyor normal yani emziriyorsanız yada mama veriyorsanız sıkıntı olmaz karnı tok olsun yeter 🥰 benim kızımda çok uyurdu 40 çıkana kadar
theAna Mrhnmom 2 3 saatte bir uyandırıp emzirmeniz gerekiyor. Altını falan açın uyandırmak için. Oğlum sarılık geçirdi 2 saatte bir emzirdim, emzirdiğim saatler dışında uyudu hep.
Cnnsmy Mrhnmom kızım şimdi 45 günlük ama 15 günlükken aynı şey başıma geldi napsam uyandıramadım mememi bi türlü aldıramıyordum yüzünü ıslak bezle sildim mememi almadığı için sağdığım sütü ağzını açıp biberonu ağzına koyarak zar zor emmesini sağladım beslendikten sonra yavaş yavaş uyandı aman napın edin süt almasını sağlayın ama benimki kımıldamadan yatıyordu napsam etsem gözünü açmıyordu altınıda açsam burnunuda sıksam o derece yani sizinki ne kadar düredir uyuyo orasını bilemedim
Bebegim_28 Mrhnmom 2 3 saat kadar uyanık kalıyorsa ve siz uykuda besleyebilyorsanız hiç sorun etmeyin uyusun sizde uyuyunn😊 iki saate bir karnını doyurun yeterli
Elifezgi Canım ayak topuklarını sık burnunu sık altını aç gerekirse ıslak mendil ile sil uyandır bir şekilde biz de yarımm saat uyandıramıyorduk ama uyandırman gerek mutlaka uyandır canım ve uyandıgın zaman da 15-20 dk dolu dolu emsin gerektiği yerlerde mama takviyesi yap ve 2 saatte de bir değil gerekirse 1 saatte bir uyandır atlatırsın inşAllah💕💕
Adelim Korkma sarılıgı yoksa bıle uyanmasada emzır ayagını sık burnunu sık altını degıstır benım kızımda uyanmazdı sarılıgıda yoktu sukur hala uykuyu vok sevıyor saglıklı huzurlu bebek cok uyurmus demekkı bebısınde oyle olacak ben 2ayda doktora bıle goturdum cok uyuyor bır eksikliği mı var dıye guldu gayet saglıklı 3 5ay sonrada uyumuyor dıye gelırsın dedı ama kızım 7bucuk aylık sukur hala uykuları duzenlı
Balperisi @Mrhnmom uyanmadığında ayağının altını hafifçe uyarın, altını açın, memenizi yanağına değdirin 2 saatte bir emzirmeye çalışın zaten çok küçük annesi karnı doysun altı değişsin hemen uyur o 😇 siz de stres yapmayın bol bol dinlenin 🤗
Mrhnmom Gün ıcınde uyanık kalmıyo emzirdigim surede bile uyuyo bende stres yapiyorm niye hep uyuyor diye
minnoscan Geçmiş olsun bizim bebeğimizde de sarılık vardı ne yapsam uyanmıyordu memeyi tutmuyordu. Ayaklarını gıdıklamaya ıslak mendille silmeye altını açmaya asla uyandıramıyordum. Doktor topuk kanı aldığımız yeri hafifçe sık memeyi tutmasını sağla dedi çok şükür atlattık 25 günlük oldu. Topuklarını sıka sıka emzirdim yavrumun yapacak bişey yok
prenses53d Mrhnmom Canım bizimkide sarılık oldu uyanmadı bi ipi al burnuna sok sok dur sonra çek böyle yaparak bebek huylanıyor mecbur uyanıyordu obur türlü yok ayağını gıdıkla yok gıdığını gıdıkla yok öyle uyandiramamistik. Bunu dene canım
prenses53d Sarılık anne sütüyle atılıyor ben bu yüzden yarim saatte bi saatte bir emzirdim . Birde ne kadar doğru bilmiyorum ama maden suyunu beklettin bi kaç saat asiti gitti iyice ondan bi kaç kasık verdim az bisey de şekerli su verdim çok değil ama bi kaç kasık.14tü sonra 12ye sonra 8e dustu 8 den sonra gelmeyin dediler sonra bidaha gitmedik çok şükür geçti
minnoscan Mrhnmom bugüne kadar toplamda 6-7 saat falan uyanıktı galiba. Ama bugün uyutamıyorum hala uyanık:(
Lalin Mrhnmom sarılığı yoksa 15 günlük bebek uyanık kalamaz ki. En fazla uyanık kaldığı süre 1 saattir o da emmek içindir. Doyarsa 3 saat uyur. Tekrar kalkar bir saat emer tekrar 3 saat uyur. 28 gün böyle gider. Sonra sonra uyanık kalma süresi artar.