busrasahinn [bilinmeyen] 7500 kilosu 4 ay 16 günlük oğlum oyun halısındaki oyuncaklardan tutunup kalkıyo 🤦 adım atmayı öğrendi ayakları yere değdiği an adım atıyo sürekli konuşuyo sesli gülmeye başladı küsmeyi öğrendi yabancilamayi yeni yeni ogreniyo 😂 bı maşallah alırız 💕
Deniz2961 Mervecik1 busrasahinn [bilinmeyen] kızlar selam benım kız 4 ay 24 gunluk 4 gundur gce uyku sorunu yasıyrm aglıyrk saat bası kalkıyor gece uyku prblemmz yoktu hıc atak hftqsımı her bbkte oluyrm doktra gtsem mı
busrasahinn Deniz2961 4 ayliik bebeklerde uyku gerilemesi diye bı durum oluyomus o olabilir bizimde gündüz uykularimiz azaldı
NiDaAli_o [bilinmeyen] bu aralar konuşmaya başladı (aaaa filan diye) minişim ama baya bağıra bağıra 😱 yüzüstü yatarken kafayı ve ayakları kaldırıyor bu ara meme reddi yaşıyoruz bide gülücükler atıyor kerata 🥰8.100gr 67cm 4 ay 15günlüğüz maşallah 🧿 diyelim 🤗
Deniz2961 busrasahinn bnde uydum gunduz uykuları bızm 2 kere yarım saat en fazla ama gce cok sukur uyuyordu 2 kere anca kalkıyrdu 4 gundur saat bası agrıyr uynyr acaba bir sıkıntm si var ddm
busrasahinn Deniz2961 benimde oğlum gündüzleri uydurdu hiç olmazsa 1 saat şekerleme yapardı 11 de 1 buçuk da 4 de 7 de ve en son 9 da gece uykusuna geçerdi artık yine o saatlerde uykusu geliyo ama direniyo karnımdayken de o saatlerde uyurdu
busrasahinn Mervecik1 2900 50 cm doğmuştu bizim de taburcu olurken 2700 dü hangi mamayı kullaniyosunuz
Belizinannesii Merhaba bebeğim 4 ay 10 günlük 6 kilo,mama ike besleniyor 2 saatte bir 60 cc içiyor çok az ama daha fazlasını yediremiyorum malesef,yabancılamaya başladı yabancı birine gittiği an basıyor yaygara😳 ellerini tuttuğumda hemen kendini oturur pozisyona alıyor oturmaya bayılıyor,çığlık ata ata bağırmalara başladı özellikle kendi kendine bırakıca daha çok bağırıyor,geceleri çok güzel uyurduk şimdi 2 saatte bir ayaktayız artık gündüzleri çok güzel uyuyor,ilgilenmeyincede hemen ağlıyor hep onunla ilgileneyim istiyor bakaljm bunlar da geçer elbet Allah sağlık versin tümüne🙏🏻