RaziyeNu Kızlar yedi aylık bebeğime hergün muz yediriyordum kakası sert oldu bugün hergün muz verirsek kabız mı olur nolur yardım edin
Gamzeburkan RaziyeNu tabi hergun vermeyin isterseniz birazda armut elma falan verin armut yumuşatır ☺️
Zekimurendebizigorecekmi RaziyeNu muz kabız yapmaması için orta kısmında ki siyah şerit var onu çıkartın .. ben hergün veriyorum kızıma hiç yapmadı kabız şu zamana kadar .
zerroya Zekimurendebizigorecekmi bende yapıyorum öyle ve hergün vermiyorum bi sorun olmuyor işe yarıyor gerçekten
Cinarrr RaziyeNu olgunlaşmış muz kabız yapmaz canım yeşilimsi daha tam yumusamamis muz kabız yapar aklında bulunsun
Blz01 RaziyeNu büyük marketlerin sebze meyve bölümünde var.bizim dr hergün vermemi söyledi.çok faydalıymış bebekler için.hatta vitamin açısından en zengini avakado
Zekimurendebizigorecekmi RaziyeNu evet canım öyle yedir bence birde hergün çeyrekte olsa vermeye bak bsğırsak düzeni ona göre oluşuyor :)
Mom105 RaziyeNu bende yedryorum ama muzu catalla ezip Br cay kasıgı zeytnyagı da koyup yediriyorum yoksa kabız olur yavrucak
Ereninannesi55 RaziyeNu 6 ayliktan beri hergün mutlaka 1 muz var öğünde hiç kabızlık sikayetimiz olmadi
Aysun92 Bende ara ara vermeye çalışıyorum muz normalde de tuvaletini zor yapan bir bebeğim var armut ya da zeytinyağı veriyorum öyle durumlarda