Beren16 Merhabalar. Bir sorum olucaktı Serzeryan Epidural Doğum yaptım 3 ay oldu. Fakat doğumdan sonra gözlerimde sorunlar olmaya başladı. Net değil görüşüm birde ışıklar görüyor gibi oluyorum gözümün yanında yaşayan var mı bu durumu?
mombeto Beren16 ben normal doğum yaptım 42 gün önce valla ben de doğumdan sonra bunu diyorum ama doğumdan kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Doğumdan sonra gözlerim bulanıklaştı kısıyorum gözlerimi
Happydef Beren16 gebelik ve emzirme dönemlerinde gözde ilerleme veya gerileme yaşanabiliyormus. Benim bir gözüm 1 numara gerilemiş 😅
Beren16 mombeto benim uzak yoktu doğumdan önce fakat doğumdan sonra sol gözümde özellikle ışık yanıp sönüyor gibi oluyo. Çok nadir oluyor ama oluyor. Birde çok ilginç kahverengi noktalar görüyorum
Daphnemom Normalde gözünüz bozuksa hamilelikte numarası büyğyor sonra tekrar normale dönüyor. Bende miyop astigmat var normalde de biraz artmıştı.
Beren16 Happydef sorun görmeyle ilgili değil çok fazla bundan sikayetim yok kahverengi lekeler görüyorum resmen ya 🤦♀️😄