seyma_YA Merhaba 1 aylık bebeğim var son bir haftadır kakasın da üç kez hafif bir şekilde mukuslu kaka gördüm acba alerjiden mi kaynaklanıyor siz nasıl anladınız bebeğinizin Alejisi olduğunu
alpata44 seyma_YA mukuslu kaka ciltte kızarıkliklar huzursuzluklar bizde alerjinin kendini gösteriş sekli böyleydi
Gok_53 alpata44 seyma_YA arkadaşın bahsettikleri ve ek olarak kan vardı bizde . Kaka resmini çekip doktora öyle gitmenizi tavsiye ederim daha net anlıyorlar ben öyle gitmiştim . Bir de süt ürünleri diyetine başlayabilirsiniz üç gün böyle bir deneyin bizde de 25 günlükken belli etti kendini
Mom299 seyma_YA Bizde huzursuzlu kakada kan mukus ve hırıltı kusma vardı birtek reaksiyon göstermeyen vicudunda her hangibir kızarıklık yoktu
Toprakruzgar seyma_YA deri döküntüsü dışındaki yazılanların hepsi vardı bizdede 1,5 aylıktı oluştuğunda
seyma_YA Bizim mukuslu kaka dışında başka bir şikayetimiz yok iki gün daha gözlemleyeceğim devam ederse doktora gidicem bakalım inşAllah yoktur Alerji😔
seyma_YA Doğduğundan beri süt ve süt ürünleri tüketiyorum ama daha bir haftadır kaksında gördüm üç kez aleji olsa en başında göstermezmiydi sadece mukuslu kaka kan görmedim hiç
Mommyy70 seyma_YA mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değildir üşüttüğü zaman da olabilir veya sindiremediği bir besin de olabilir
seyma_YA Yani alerji olması için hem mukuslu hemde kanlımı olması lazım kakasının şimdiye kadar hiç kan görmedim sadece az mukus