Glshdgr Merhaba arkadaşlar Doğum yapalı 66 gün oldu hala arada kanamam oluyor sizin de bu kadar uzun sürdü mü
Semalp Glshdgr Bugün 51.günüm hıc durmadan kanamam devam ediyo doktora gittim bı kac gun once rahim toparlamıs kanamanın pek fazla olmasını beklemıyorum dedi ama 2gündr daha bi fazlalaştı 🤦🏻♀️ daha kac gün sürcek acaba gercekten cok merak ediyorum🤔
Glshdgr Ebbrru benim de sezeryan doktora gittiniz mi 6 haftaya kadar normal sayılıyor ,süresi geçtiği için endişelendim ,kontrole de gidemedim bi türlü bitmediği için
yms Ebbrru şuan sızınle aynı durumdaym sızın kanamanz ne zaman kesıldı 2,5 ay oldu hala devam edıo doktor bısey yok dıo kendılıgndn bıttı mı
yms Ebbrru şuan sızınle aynı durumdaym sızın kanamanz ne zaman kesıldı 2,5 ay oldu hala devam edıo doktor bısey yok dıo kendılıgndn bıttı mı
Erdemim Ben doğum yapalı 42 gün oldu bir kaç gün önce bile kanamam vardı. Ama bu konuyu merak ettim doğrusu
Ebbrru Glshdgr Yok gitmedim kontrole bile gtmedim açıkçası bende endişelenmeye başladım ama gdermiyim hiç fikrim yok
fduygum Merhaba aynı durumdan bende muzdaribim doğum Yapalı 5 ay oldu ara ara lekelenmem ve kanamalarım oluyor adetmi oldum acaba diyorum çok uzun oluyo yoğun değil leke tarzında kahverengi bazen kırmızı Bende doktora giremedim sezeryan benimkide akıntılarımda koyu oluyo bazen acaba rahim mi yeni yeni oturuyor diyorum
Ebbrru yms Evet 2.5 ay sürdü hemen hemen kendiliğinden bitti ama son zamanlarda kesik kesik geldi hep iki gun geldi uc gun gelmedi gibi sonra normal adet oldum bi sonraki aya