___sonbahar___ 5 aylik bebem.var hep kucak istiyor bi yere koyunca.asiri agliyor hep kucakta gezmek istiyor ne yapacagimi sasirdim ev pislik icinde hicbor is yapamiyor duzgun yemek bile yapamiyorum psikoljim berbat tabi cok suukr evladim var ama durum.bu….
Mom079 ___sonbahar___ ben yaşadım o durumu berbat bişey. Bütün gün kucakta gezerdik. Ne olcak dursun kucağında büyüyünce gelmez zaten diyenleri tokatlayasım geliyordu
Araseymen ___sonbahar___ hep böyle büyüttüm istisnasiz her allahın günü kucagimdaydi büyüyünce kucağa gelmez diyenler 1 yaşına girdi hala kucak istiyor asla oyuncaklarıyla oynamıyor oynasa bile 3 4 dk anca sürüyor zor bi durum küçükken kanguruya önüme takardım şimdi omuzlarım hemen acıyor ve ağrıyor büyüdükçe kolaylaşır sandım ama hala aynı devam ediyoruz
AnnesininUmutu ___sonbahar___ Bebek arabasıyla evde geziyoruz. Yemek yaparkende mutfağa götürüyorum huysuzlandıkça biraz dolandırıyorum işime devam ediyorum. Doktorlar önermiyor diyorlar ama biraz oyalansın diye yürüteç almayı düşünüyorum.
DeletedMom2893 ___sonbahar___ kangurunuz var ona koyun beraber gezin iş yapın ben bazen öyle yapıyorum benim ki kucak bağımlısı değil ama hoşuma gidiyor kızımla yemek yapmak evi süpürmek 😅
Annis-ogul Off bizde 4 wy 15vgunluguz ayni sey bizde de var devamlı kucakta olsun istiyo temizlik hak getire anca haftasonu esimle yapıyorum
Mervee44 Benim dee öyle kucak istiyor ama ben indirince hemen emziğini veriyorum ellind renkli oyuncak vererek ilgisini çekiyorum öyle oyalaniyor