minikcasper Kızlar kafam dağılsın diyr böyle post açmak istedim. Fenk gelen olmuştur belki 1 ocakta doğum yaptım 2 ocakta küveze alındı hala küvezde bebeğim ve iyileşmesi geç oluyor. Sürekli aklım hastanede kafam dağılsın biraz konuşalım diye açtım bu postuda. Ben 73 ile hamile kaldım en son doğumdan 2 2.5 hafta önce tartıldım 93 çıkmıştım. 93 görünce başka tartılmadım çünkü dikkat ettiğim halde kilo almıştım ve ödem olmuştu morelim biraz bozulmuştu bende dedim aman be tartılmıcam bu gidişle 100 çıkıcak dikkat ettiğim halde su pilates yürüyüş falan vardı hep öyle son haftalar tartılmadım. Buugün 11 ocak tartıldım 79.4 çıktı tartı da 13.6 vermişim kafayada çok takmamak gerekiyomuş bu kiloları gidiyomuş demekki. He belki benim çabuk gitmiştir bebeğim küvezde diye üzüntüden bilemedim. Siz kaç kilo ile hamile kaldınız kaç kilo aldınız ne kadar sürede kilo verdiniz?
mariecurie20 minikcasper 48 le hamile kaldım 70le doğuma gittim. Şimdi yine 48 kiloyum bebeğim 6 aylıkken eski fiziğime döndüm. Karnım falan eskisi gibi spor yaptım.
Cilginmomy minikcasper öncelikle çok geçmiş olsun kuzum ay daha veremedim pek vermeye çalışıyorum.diyet ve sporla
snyck minikcasper 74le başladım 84le doguma girdim 10 ay sonra 71e falan düşmüştüm pandemi girince evde durmaya başlayınca yavas yavas hepsi geri geldiler saun 82 falanim galiba korkuyorum tartilmaya ne zaman tekrar dikkat etmeye niyetlenirsem o zaman tartilcam 😂
Sibel5258 mariecurie20 sadece sporlami ben 150,yım 50kiloyla hamile kaldım 65le.doguma girdim şuan 59 kiloyum bebegim16,,aylık ve metobolixmam çok yavaş
Cansuk 55 kiloyla hamile kaldım boyum 1.70 çok zayıftım doğuma 80 kiloyla gittim bebeğin 2 aylıkken 63 kiloya düştüm şuan 14 aylık kızım 76 kiloyum hahahah neredeyse doğuma gittiğin kiloya geldim nasıl aldım bende bilemiyorum 😂😂 neyse ki boyum uzun kilom belli olmuyor
Cilginmomy Cansuk emzirirken bende 4 kilo aldım sonra verdim hala uğraşıyorum ya zor kilo veriyorum of ya
minikcasper Cansuk bi yerde ayar kaçmış sizin bişeyler olmuş o arada 😅 evet uzun boylu olmanın avantajı 💪🏻
Cansuk Cilginmomy yani takmayın kafanıza verirsiniz kiloları eskiden bende bakar vücuduma ağlardım şuan tam tersi neden güzellik görevlisi zayıflık ki bence bana kilo yakıştı 😂😂😂 yanaklarım tatlı tatlı oldu
Cansuk minikcasper Ayarlar şöyle kaçtı ben doğum yaptıktan sonra 3 ay şeker,tuz,kızartma,çikolata,tatlı,asitli içeçek tüketmedin sonra geri başlayınca kilolar welcome
minikcasper Mom567 içiyorum canım ben normalde de suyu severim içerim hamilelikte de içtim şuanda da öyle içiyorum su aşıpı bi insanım resmen.
minikcasper Cansuk lanet olasıcalar gelirken paldır küldür gelir gitmeye gelince gitmek bilmiyolar. Zalım kilolalar 😏
Anneyeni minikcasper 53 ile hamile kaldim 70 le doguma girdim 2. Ayda butun aldigimi verdim suan 56 kiloyum
Songuldr minikcasper bende 68 ile hamile kaldım doğumdan önce 65 kiloydum doğumdan sonra 60 su an 40 gün geçti 3 kilo almışım herkes kilo verirken ben alıyorum daha fazla alicam diye korkuyorum 😑
minikcasper Songuldr sizinde bi yerden sonra ayar kaçmış dikkaat edin acaba su ne kadar tüketiyosunuz belki az tüketimden olmuştur.
theAna minikcasper 53le hamile kaldım doğuma 67yle girdim. Eve geldiğimde 62ydim. İki hafta sonra 57ye düştüm şimdi 55te kaldım 😅 kafama takmadım hiç ama dediğiniz gibi olabilir.
minikcasper theAna sizde iyi vermişsiniz yani belkide kafaya takmamaktır bunun kuralı gerçi benim kilomu takacak durumum olmadı şu aralar ama psikolojik olarak iyi hissetmeliyiiz ayrıca verilir ya kilo bu diyet yaparsın doktora gidersin olur bi şekilde 🤷🏻☺
Mom567 minikcasper bende öyleydim hala da öyleyim 70 ile hamile kaldım 85 le doğuma gittim şuan 67 kiloyum darısı sana🙏😍