Zynp19 sizi korkutmak için değil bütün arkadaşların bilgilenmesi için yazıyorum.Benim bebegim prematüre dogdu yutkunma refleksi tam olarak gelişmediği için cigerlerine sut kaçtı bu tabi anlamadık öyle öksürük falan olduysa bile cahilligimize denk gelmiş zaten kuvozden çıktıktan sonra çok zor besleniyordu 40 cc sutu 1 saatte ancak icirebiliyorduk. Aklinizda bulunsun eğer öyle kaçma olursa bebek beslenme yapamaz bir iki saate karnı sisyor ve benzi sarariyor. Inşallah olmaz ama olursa en azindan zamanında hastaneye goturursunuz. Kaç doktorla görüştüm ben prematüre bebeklerde oluyor tekrarda yasayabilirsin dedi. Aşırı korkuyordum. Şimdi beslerken biberon emzirme hepsinde.hiç zorlamiuorm sürekli gazını çıkarıyoruz tıkanır gibi hissedwrsem hemen kaldırıp sırtını tipisliyorum kurarsa falan ters cevirip sirtina vuruyorum yada tıkanırsa.Bide reflu yatağına yatiriyorum yan sekilde. Oglum bunla ilgili 17 gun kaldı kuvOze. Öğrendiklerim bunlar oldu. Cok sukur ogljm eve geleli 16 gun oldu eskisinden daha rahatız şükür. Bebekler biraz büyüyünce toparlıyor ve kendilerini koruyabiliyorlar korkma inslalah canim Allaha emanet