Nevolizm 3 ay 9 günlük bebeğim var artık sürekli bir şeylerle ilgilenmek istiyor , ona ne tarz oyuncaklar almalıyım gelişimi için ? …
Toprakruzgar Nevolizm oyun halısı alabilirsiniz ses çıkaran oyuncaklar birde çıngırak tarzı benim oğlum severek oynuyor onlarda ama en çok oyun halısını seviyor diğerlerini henüz tam kavrayıp tutamıyor çünkü
12333333aram Nevolizm canım bu zeka kartları ve ben bi kaç tane de kitap aldım o kadar çok seviyor ki onları görünce heyecanlanıyor her gün kitap okuyoruz resimlere bakıyoruz ve zeka kartlarına. Bide diş kaşıyıcı veriyorum eline benimki de 3 aylık
Toprakruzgar Nevolizm 🤣 özür dilerim ama çok güldüm ya 15 yıllık okul öncesi öğretmeniyim tanıdığım samimi olduğum birsür çocuk Doktoru var ikinci çocuğumu büyütüyorum böyle birşey duymadım sen aldırma canım öyle şeylere zeka gelişimi için iyi oluyor bende fısherprice piyanolu olandan var bayılıyor oğlum ayaklarıyla vurunca ses çıkarıyor bir çok gelişimi birlikte desteklenmiş oluyor
EsraBlkbs Çıngıraklı ve aynalı oyuncaklar diş kaşıyıcılı oyuncaklar amigurumi minik oyuncakları iç içe geçmeli renkli halkalı oyuncaklar ses çıkaran hılırtılı oyuncaklar alabilirsiniz. 😊benğm bebeğim de 3 ay 9 günlük bunları kullanıyoruz.
Nevolizm Toprakruzgar valla cnm ilk bebek olunca tecrübesizlik işte kim ne dese aceba diyor insan 😍 teşekkür ederim o zaman bende oyun halısı alıyım bebeğime 🤗…
Husnus43 Toprakruzgar cnm benim bebeğim de 2 ay 20 günlük ayaklarını vuruyor da üstteki oyuncaklara hiç bakmıyor kafasını hep sağa sola çeviriyor öyle duruyor.ne yapmalı
Nevolizm 12333333aram tmm cnm bende alıyım , kitap için erken mi aceba diye düşünüyordm ama denemekten zarar çıkmaz 😍…
Toprakruzgar Husnus43 Küçük daha annesi 😊siz yinede sallayın seslere alışsın zamanla bakar tutmaya bile çalışır