Masalsmom Kızlar selam. 42 günlük bebeğim var. Dokorumuz d vitamini için multitabs önerdi. Eczaneden aldık fakat alırken buzdolabında saklamamızı söylediler. Kullanan varsa nasıl kullanıyosunuz dolaptan çıkarıp soğuk soğuk vermek istemiyorum ama ne yapacağımı bilemedim?
Sewalss Masalsmom ben dolaptan çıkarıp bir saat falan ısınmasını bekliyorum verdikten sonra tekrar dolaba koyuyorum.
Masalsmom Leylaturkel acaba bende mi odada tutsam ya bilemedim ki eczacı dolapta kalsın diyince bozulur falan diye düşündüm
Masalsmom Hilaldoruk ama çok soğuk olmuyo mu :( bide bi damla derken bize 1 ml dediler sizinde mi öyle yoksa tek bir damla mı damlatıyosunuz ağzına
Hilaldoruk Masalsmom valla doğduğundan beri o şekilde veriyorum hiç tepki göstermedi hatta tadını da seviyo sorun yaşamadım hiç 1 damla veriyorum 1ml nasıl oluyo ki damlalığın tamamı değil herhalde dimi 😅
Masalsmom Hilaldoruk yok tamamı değil ama neredeyse yarısı 😄 üzerinde 1 ml çizgisi var oraya kadar dediler. Acaba ben çok mu veriyorum ya 🙄
Hilaldoruk Masalsmom prospektüse baktım da şimdi 1ml yazıyo gerçekten de ben 2aydır az mı veriyomuşum ya çokk saolun valla sayenizde farkettim yarın doktorumuza da sorayım bi 😐
Sewalss Hilaldoruk 1 ml çizgisine kadar doldurup vermeniz gerekiyor doktorumuz bize öyle demişti. Zaten kullanma kılavuzunda da öyle yazıyor. Siz az vermişsiniz ne yazık ki. Neyseki arkadaş sizi uyarmış oldu :)
Masalsmom Sewalss heh bende öyle yapıyorum ama bu sefer de ilaç bozulur mu diye düşünmüyo değilim. Çok çelişkili bi durum 😃
Sewalss Masalsmom bende de aynı karmaşa var ama bayağıdır öyle kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. Diğer türlü hasta olur diye veremiyorum 🙈