eda-hira44 Kızlar bebekleri büyüklerin tartıldığı tartıdan tartarsak doğru sonuc verir mi acaba Yoksa bebek terazisi çok başka mı tartıyor bebeğim de yeni yenş oturmaya başladı eğer doğruysa bebeğim iki hafta da 1 kilo almış
Minimalhanim eda-hira44 dikilebiliyosa doğru sonuç verir anca bebekken olmaz bence kucağına alıp tartarsan olur
denizsn eda-hira44 ben önce kendim çıkıyorum sonra bebeğimle birlikte çıkıyorum hemen hemen doğru çıkıyor gram cinsinden oynama oluyor mesela evde 6kiloysa doktorda 6050 gram 6100 gram falan çıkıyor.
Mom987 eda-hira44 Önce kendiniz tartılacaksınız sonra bebekle kendi tartımınızdan bebeğin kilosunu çıkaracaksınız. Evdeki tartılarda oturarak tartım yanlış olur. Ayakta durmalı bebekte öyle durmaz. Bir önce ki postunuza 5 aylık bebeğinizin olduğunu söylemissiniz. 5 6 aylık bebeğin 2 haftada 1 kilo alması zor biraz.
Saglikci Kucağınıza alıp kıyafetsiz tartarsanız oluyor. Gram kısmına da dikkat etmek lazım yuvarlamak yanlış sonuç verir
eda-hira44 Mom987 şu an 5 ay 24 günlük en son 28 aralıkta doktor kontrolünde tartılmıştı bide dün bn kendim tattım zaten bnde baya şaşırdım iki hafta da bir kilo aldığına
MihraKus Pandemi sürecinde evdeyken hep kızımı tartıya oturtup tarttık yani sizde kilonuzu biliyorsanız deneme yapın ama bence olabilir kızım 5-6 aylık civari aylık 1300-1400 kilo alıyordu ama sadece o aylar çok aldı bence çok yani