Tazeeanneecik Kuzular en iyi ar mama hangisi bana yardım edin oğlum aşırı kusmuklu içim parçalanıyor böyle kusunca ben evolvia ar kullanıyorum ama artık bütçem zar zor yetişiyor çok pahalı
Nohutannesi Tazeeanneecik thickener kullan. Herhangi bir mamaya ilave edilebilir. O da kıvam arttırıyor
Pandicornlar Tazeeanneecik kusması reflüden kaynaklı diye doktorunuz mu söyledi acaba? Bende 2 doktora gittim birisi ar mama al dedi adam akıllı ilgilenmedi. Diğeri kusmayı normal buldu kilo kaybına baktı haftalık kayıp yoksa sıkıntı yok kusmasınsa demişti bizde baya kusmukluyduk 5-6 aya kadarr
Tazeeanneecik Nohutannesi peki sizde kabızlık yapmadı mı thickener benim bebekde kabızlık yaptı siz nasıl önlediniz
Tazeeanneecik Pandicornlar evet reflüyü olduğunu doktor söyledi şimdi 5 aylık oldu diye normal mamaya geçeyim dedim çocukcağız normal mama yiyince şelale gibi kusuyor o yüzden uygun fiyatlı mama arıyorum
Nohutannesi Tazeeanneecik yaptı ama bizde ar mama da kabızlık yaptı. Ben de evolvia ar kullandım. Doktorumuz bir kaşık zeytinyağı dedi ikisi içinde. Hem kabızlık hem de bebeğim reddetti içmiyor hiç birini