Araslove yookidoo gymotion Kullanıyoruz bizde 3.5 aylığız çok seviyor yaklaşık 20 dk oynuyor üzerindeki araba kendi kendine hareket ediyor müzikle o hareket ettikçe daha mutlu oluyor piyanolu olanlardan almak istemiştim ama oğlum çok hareketli ayaklarını o piyanoya kaç kere denk getirebilecek bilemedik
Gizemir Bende bugün sipariş verdim furkan oyuncak piyanolu oyun halısı 120 tl inşallah sever bizim paşa
NurR [bilinmeyen] merhaba müzikli mi acaba müzik nasıl açılıyor bebek dokununca mı biraz üründen bahsedebilir misiniz acaba bende bu ürün ve Fischer Price arasında kaldım
Elifsu HilalAksakal 2 aylıkken alınıyor bildiğim kadarıyla. Bizimki 2 aylık dönencesi çıngırak falan dikkatini çekiyor.
Hnfth SedaOktenzbier ben 1buçuk aylıkken aldım 2 ay 5günlüğüz aldığımız günden beri en az 15dk falan oyalanıyor normalde mümkün değil durmazdı 😂😂😂
ilaydanurhvt Hnfth Bnim kızım yatmaktan nefret ediyor hep taşınmak istiyor acaba alsam durur mu ? Sizin bebekleriniz taşınmayı seven bebeklermiydi?
Hnfth ilaydanurhvt evet uyanık kaldığı zamanlarda hiç durmuyor hep kucakta gezmek istiyor yani kahvaltı yemek hiçbir şekilde yapamıyordum kahvaltı zamanı yatırıyorum bi 20dk falan oyalanıyor 😍😍
AselinAnnesi Elifsu evet kullanıyorum ayak kısmında piyano var kızım da çok seviyor çokkkk memnunum ve en önemlisi kucaktan biraz vazgeçmesini sağladı ve hem kendi kendine hemde oyuncaklarla oynamayı keşfetti 😊 tavsiye ederim markası Vtech