Mrb kızlar. biz eşimle aynı iş yerinde tanıştık.Esim çok kıskanç olduğu için ben işten ayrıldım..bi kızımız oldu.tabi benim lohusalık donemim kızım akşamları ağlıyor ben hep ilgimi kızıma verdim eşimle arama soğukluk girdi.Birgun eşimin şirket telini kurcaladım.Bi kızla samimi mesajları vardı hep gülücükler falan. ama hep eşim ona ortam sağlamış mesajlarda kız da karşılık vermiş.Kiz yanlış birşey yapmis iş ile ilgili eşim yazmış aşık mısın? Kız da yazmış aşık olunacak zaman mi var ki. Bizim bölgeye baktığın için mutlu musun yazmış eşim kız da yazmış evet kikirderim biraz😠 .Aklıma geldikçe deli oluyorum.esim kıza manyak yazmış böyle böyle mesajlar işte sonra ben kıyameti kopardım.Esyalarini aldım poşet yaptım attım kapıya zorla içeri girdi özür diledi ağladı. Kötü niyetim yoktu sadece iş arkadaşım gibi dedi.Seninle böyle konuşuyorduk hatırla dedi.Bende evet konsuyorduk çünkü sen bekardin dedim çünkü böyle samimi konuştuğumuz için evlendik dedim.bir daha söz veriyorum samimi olmayacam dedi.affettim mesajları yine kontrol ettim tabi 😇 hep hanımli yazmış kızın da zoruna gitmiş o da beyli yazmış mesajları.agzini da arıyor eşimin iyi misiniz Yusuf bey nasılsınız o da evet iyiyim yazmış teşekkür ederim yazmış. Kız da yazmış kolay gelsin o zaman Yusuf bey.Resmen neden böyle konuşuyorsun demek bu yani sizce ne yapmalıyım .Normalde eşimle kızın sorumlu olduğu bölgeler farklı.Ama iş yoğun olduğunda kız bakıyor eşimin mesajlarına. Bu arada biz vandayiz kız antepde .Ve ben eşim için vana gelin geldim aslen antepliyim.Antebe gidip kızın saçını başını yolmak istyorum 😠😠😠