Ozlemelmas Kızlar 2 ay 12 günlük kızım var gündüz uykusu hiç ama hiç yok gece 1 den önce uyumuyor oda 3 4 kere uyanıyor uykusuz nasıl gelişecek bilmiyorum aşırı gaz sorunumuz var sap kullandık ama pek etkisini görmedim bu şurup içeriği bitkisel çok da memnun kalan varmış kullananjniz varmi kızlar kızım sancı dan derin uykuya geçemiyor belki bu biraz rahatlatir
KuzeyiinAnnesii Ozlemelmas canım ben hem aguline hem biogia kullandım Birlikde Akşam uykusuna yakın biogia verdim Gündüzleri aguline 2 si birlikde çok memnundum daha sonra biogiayla devam ettim
GamzeDerk Ozlemelmas bizde 21 günlüğüz ve gaz problemimiz var dontor önce sab simplex verdi sonra aguline verdi ikisini bir arada kullanıyorum çok daha iyi durumdayız rahatladı diyebilirim kökten çözülmedi ama şimdilik daha iyiyiz geve uykuları 4 saati buldu en azından :)
MomTubamom Ozlemelmas bitane damla vardı onun adını hatırlamıyorum ama doktor yoğurt mayası gibi düşün dedi bi kutu kullandım aynı zamanda neo baby diye pembe kutulu bi ilaç var onu hala kullanıyorum 1 hafta kestim geceleri sancıyla uyandı alttan gazını çıkaramıyodu sonra devam ettim şuan yine iyi damladan sizde kullanın gerçekten çok güzel yarayışlı bişey nası bizler ishal olunca yoğurt iyi geliyosa buda bebeğe iyi geliyo
Dilber Ozlemelmas ben kullandim cokta memnundum sifir yan etki muhtesem.brsey gaz sancisi haffleyince uyur dinlenir szde uyursnz o arada ben herkese tavsiye ediyorum tereddut etmeden kullanin
Ozlemelmas KuzeyiinAnnesii Ay canım valla mı inşallah benim kızıma da yarar ya sap ile birlikte vericem bi sıkıntı olmaz dimi
KuzeyiinAnnesii Ozlemelmas inşAllah şifa olur 🤲🏼 Sap günde 1 kere kullanılıyorsa ( hiç kullanmadığım için emin değilim ) biogia gibi kullanılabilir sanırım
Ozlemelmas GamzeDerk Günde kaç kere peki kızım aslında 2 ay 13 günlük 5 kere yazıyor ama çok değil mi
GamzeDerk Ozlemelmas ben sab simplexi de aguline da günde 3 kez veriyorum 6 saatte bire denk getirmeye çalıştım doktor 3 kez tok karına verdi
Bsekvnz GamzeDerk Merhaba uzun zaman olmuş ama belki cvp yazarsınız gaz sorunu bitene kadar mi kullandınız ikisini bir arada yok sa mesela o gün kakasini yaptı rahatladı bir daha vermediniz mi
Bsekvnz GamzeDerk öncelikle cvp vardığınız için teşekkür ederim, ikisini aynı anda verince bir sıkıntı olur mu günde 3 kez degilmi sizinde, bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
GamzeDerk @Bsekvnz#202273 rica ederim geç gördüm kusura bakmayın yarım saat arayla veriyordum Günde 3 kez , 4. Ayında sab simplexi bıraktım aguline bir müddet daha devam ettim aguline bitkisel olduğu için onu tercih ettim sonra onuda doz düşürüp bebeğin tepkisine göre tamamen kestim.. teşekkürler sizde sağlıkla büyütün