Synmannesi 6 ay 17 günlük kızım giydirmek çıkarmak kabus çığlıklar kasmalar çok fena ağlamalar ne olcak böyle ;((((( korkuyorum nefesi tutulacak diye böyle olan var mı teskkr ederim şimdiden 🤲🏻💐
OzgE_K Synmannesi bizdede durum aynı 6 ay 16 günlük oğlum banyo yaparken sorun yok üzerini giydirmek kabus. Pijama giydirmek sabah giyinmeleri kıyafet değiştirmeleri ağlamaktan kendinden geçiyor sevmiyor istemiyor .
Synmannesi Mom0791 bazen kirli üzeri çok azsa kiri değiştirmiyorum krize giriyor :( üzülüyorum kusar tıkanır diye
Synmannesi elfozyil diyorum bir yerinimi acıttık diyoruz korkuyorum ya kirli bazen değişmiyorum siliyorum korkudan
Synmannesi OzgE_K neden acaba ya :;( geçen Allah korusun dedim parmağı felan mı çıktı diye düşündüm aklım çıktı
ecrin4efe9 14 aylık hala giyinmeyi sevmıyor . Ama soyunurken sıkıntı yok😊ne zaman geçer bilmiyorum . Sürekli oynatarak oyalayarak giydirmeye çalışıyorum
Medusafer Synmannesi kızım soyunmayi çok seviyor ama giyinmeyi sevmiyor agliyor günde en az 3 kere uzerini değiştiriyorum bide reflusu var bu aralar çok kusuyor her kusma da mecbur değiştiriyorum oyunlar yaparak giydiriyorum baya alışmaya basladi
minik_koalam Medusafer aynı benim oğlum da öyle soyunurken sıkıntı yok giydirirken kıyameti koparıyor. Siz nasıl başardınız giydirmeyi. Bu arada oğlum 6 ay 7 günlük
Medusafer minik_koalam benim kizimda 5 buçuk aylık altını hemen giyiyor da üzerinde biraz agliyor cee yaparak giydiriyorum eline oyuncak veriyorum o zaman öyle öyle biraz alışıyor ama yine de çok mutsuz oluyor giyindiginde bide ben soyduğumda 15 dakika filan atletiyle kalıyor oynuyor o zaman çok mutlu oluyor giyerken o kadar zorluk çıkarmıyor
idil_nisa Synmannesi ayyy benim kızımda öyle. Üstünü giydirmek çıkarmak ve altını değiştirmek tam bir eziyet kıyamet kopuyor evde resmen üstelik 19 aylık halen geçmedi sanırım hiç geçmeyecek 😢
Gkcbts 9 aylık ve iki aydır aynıyız. Kıyafet değiştirmek büyük sorun. Ama alt değiştirmek daha da sorun. Kesinlikle sırt üstü yatmadığı için ayakta külot bez takıyorum hızlıca
Synmannesi Medusafer benim ki imkansız oyuncak veriyorum daha da hırcın oluyor fırlatıyor kafasına vuruyor :/ bir de kız olcak cimcime ya :)
minik_koalam Medusafer benimki çıkarırken altını da değiştirirken sıkıntı yok bide pijamada da giydirince sıkıntı yok ama üstünü giydirmeye gelince kıyameti koparıyor. İnşaallah bu durum düzelir
Elifsmomm Synmannesi 1 ay 4 gunluk kizim var biz daha simdiden banyo yaparken cok keyif aliyo ama goydirmeye geldim mi kabus oluyo bize de
Synmannesi Elifsmomm Ay benim de öyleydi saç kurutma makinesi açardım ya da dandini dandini açardım sen de dene bak