Sedaaras09 Bebeğim hiç sürünme hareketi yapmıyor ters cevirdigim an başlıyor ağlamaya dönme desen o da yok sizde durumlar nasıl benim ne yapmam gerekiyor 🤔
Balkupum2505 Sedaaras09 25 mayıs doğumluyuz. Sağa sola dönme bizdede yok doktor desteksiz oturabiliyosa sknti yok dedi. Sürünmede yok henüz zamanı var sanirim
Hasev2707 Sedaaras09 26 Mayıs’ta doğdu oğlum ilk başta hep sağını dönüyordu şimdi iki tarafa da dönüyor her bebek gelişimi farklıdır kafanıza takmayın
Pasaannesi07 Sedaaras09 Bizde 27 mayıs dogumluyuz öncelikle her bebek farklıdır unutmayalım bizmki de yeni yeni sürünüyor ve hala destwkli oturyor ama yatmayi daha çok seviyor daha çok da saga sola çok dönüyor
Sedaaras09 Balkupum2505 köşede oturuyor desteksiz koltuğun ortasına koyunca ayaklarını elleme amacıyla devriliyor
Sedaaras09 Pasaannesi07 öyledir de benim ilk olduğu için etrafın sözlerini duyunca telaş ediyorum bı sorun mu var diye
Kanginnn 23 Mayıs da doğdu oglum emeklemiyo desteksız oturuyo sağa sola dönüyo kendını kaydırıyo ve her bebegın gelısımı farklı sorun etmeyın
Balkupum2505 Sedaaras09 yakinda oturur desgekli oturtmaya devam edin benimkide öyleydi o sekilde dengesini kurdu suan kendi oturuyo
Pasaannesi07 Sedaaras09 Oyle sen etrafa bakmayacaksın etrafindakiler herseyi soler benimde ilk bebeğim başkasına bakmıyorum bebegimin sağlığı yerindeyse coksukur baska kimseye bakmıyorum