NSZA2020 Gece kaç saatte bir besliyorsunuz bebeklerinizi ben en fazla 3 saatte bir uyandırıp beslemeye çalışıyorum ama uyuduğu için biraz emip bırakıyor kime desem gece uyandırma o acıksa uyanır diyo ne yapsam bilemedim
yildiz7 NSZA2020 canım özellikle gece emzirmek lazım sarılık olmasın diye değerleri yükselirse uyku yapıyor benim kızım asla uyanmiyordu emmiyordu hemen uyuyordu sarılık oldu o yüzden uyandırmak için üstünü falan cikartiyordum ayak altını çimcikliyordum öyle uyaniyordu
Melek_34 NSZA2020 benimde 4 aylık kızım var 40 günlüğe kadar geceleri 3 saatte bir emzirdim sarılık olmustu çünkü uyanmiyordu üstünü açıyordum sırtını okşuyordum uyansın emsin diye çok şükür atlatti 3 aydan sonra 4 saatte bir geceleri emziriyorum gayet iyi uyuyor. Geceleri emzirmessen kilo az alır bence emzir hem hasta olmasın hem kilosu güzel olsun. Sağlıkla büyüt bebeğini güzel anne 😊
yildiz7 NSZA2020 tekrarlar canım 2aylik olana kadar gece uyandırmak gerekir 2aylik olunca uyandirmaniza gerek kalmaz
mervesoku Sarılık ilk doğduğu günlerde ortaya çıkmıyor mu arkadaşlar.. bebek 40 günlük olmuş daha sarılık olma durumu olmaz diye biliyorum ben
dertlikerkenez mervesoku 1,5 aylık olduktan sonra doktorumuz artık karaciğeri depolama yapıyor, şekeri düşmez kolay kolay acıkınca kendi uyanır demişti. Oğlumun 4 hafta kadar sarılığı vardı, geçti ve 1,5 aydan sonra ben uyandırmadım.
Esma9442 NSZA2020 benimki saat başı alarm kurmuş gibi uyaniyo sizinkilrr nasıl sizin uyandrmanizi bklyo ben nerde yanlış ypymki
NSZA2020 Esma9442 canım senin bi yanlışın yok tamamen bebegin kendi düzeni bence bende uyusun diye ekstra birsey yapmıyorum karnı tok altı temizse 4 5 saat uyuyo şimdilik sonra huyu değişir mi bilmem
Mrvblgc Merhaba. Bizde 37 günlüğüz. Aynı konudan muzdariptim doktorumuza danıştım eğerki uyanmadığı süre 6 saati geçiyorsa uyandırın emzirin dedi. Yoksa uyandırmayın kendi uyanmasını bekleyin dedi bana dün.. zaten o kadarı bulmuyor maksimum 4 saatte uyanıyor bebeğim
Esma9442 NSZA2020 ilk defa geçen 3 saat uyumuş onda da göğsüm sızladı ben alıp emzirmistim başkada yok valla şimdi gece 5ten beri ayaktayim