Oznur_ 10 ay 19 gunluk bir oğlum var 2 aydr neredeyse ısırıyor ve cımcıklıor ve uyurken özellikle cımcıkleyerek uyuyor yanaklarımı boynumu, grcrr mı kzlar bu huy fena canım ysnyo
Kbrayaman Oznur_ benim oğlum da meme cimcikleyerek emiyor uyuyor 15 aylık olacak bikaç aydır böyle devam yani
KYigitf Oznur_ benim oglumda 10 ay 22 gunluk boynum.gogsum hep sizliyor göğüslerimide isiriyor korkuyorum artik emzirirken surekli tirnaklarini kesiyorum bir nebze rahatlatiyor😊 ama ısırmasına cozum.bulamadim🤭
ikipasaannesi Oznur_ oğlum dün 1 yasina girdi ve uzun zamandır ısırma huyu var nereyi tutarsa ısırıp sündürüyor resmen ne yapsam vazgeçmiyor
1Anneve1Bebek Oznur_ benim emerken diğer meme ucunu minciriyodu hayır annecim.canim.aciyo diye diye bırakırdım bence izin verme ❤️
Kbrayaman Oznur_ evet böcek ısırığı gibi tırnaklarının arasında sıkıştırıyor heryerim kırmızı nokta nokta 😄 bazı bebekler de kulakla oynar ya ben öyle sanırım diye düşünüyordum hep
Oznur_ KYigitf benım ki tırnak kestrmiyor kesince uykuda kesiyorum oda cok iyi damlası lazım uykusu kus, gbi dusunun sabaha kdr piş piş sesi acık telden 😀
Alpmerve Oznur_ 26 aylık oğlum her sinirlendiğinde cimcikliyo ısırmayi şükür unuttu ama cimciklemeye çözüm bulamadım 😔😔
Oznur_ Alpmerve bir korkmaya başladım şimdi cok fena bir huy bizimki acıdıgıını anlayınca zevk alyo gbi gulyo 😀