Ayselyn @MasalsMommy ayy bende katiliyorm size yarn ilknus diyete baslamak bundan 2 ay önce baslamistm 64den 56ya düstüm ama suaralar gene baya civittim 😞 acill kontrollü olmam lazim tabi sarkil göbegide toplamam🙏🏻
MasalsMommy Ayselyn Evet ben de dün başladım işte. Bir şeyler yapmak lazım yoksa yapışıp kalıyor bu kilolar🤦🏼♀️
MasalsMommy Yenibebek_yenianne bayankitapkurdu tugbamusalp demeetka Pembe_panjur Furkansmomy Tosbigim Balderininannesi Alacakus Bebegimm42 boncuk- Havvakus baharberkay Deletedmom5284 blue90 idil_nisa Zelihaoguzhan Poncigim04 sirius Poncigim04 Ozidem kaynar Cilginmomy ilknurege Tuba YasemiNYagmur1 Findigim ArasAybarsMoM YasemiNYagmur1 Ef24 Bireylulmeselesi02 Elzemmom CemreKerem35 Kevser_ Ayselyn Kiymet123 Osmnn_457 HaSrEtE Mom299 Evet kızlaar yapıldı mı sporlar? Ben anca kızımı uyuttum, birazdan yapacağım inşllah🙄🙄 Küçük cadıdan anca fırsat olacak uyanmazsa 😂 Sizler ne yaptınızzzz??
MasalsMommy Tuba Önce savunmamı vereyim; Reglim ben şu an tamam mı😂 Bir miktar çikolata yemiş olabilirim🙄
MasalsMommy Bireylulmeselesi02 Sus sus ben de çikolata yedim 1 kaşık🥺 Ama reglim yaa dayanamadım görünce napim🥺
MasalsMommy CemreKerem35 Kız ben anca 30 dk leslie yapıyorum senin iyiymiş yine😂 Ben birden o kadar yüklenirsem olduğum yere çöker kalırım😂😂
CemreKerem35 MasalsMommy ara ara yapıyordum evde o yüzden çok formsuz sayılmam hatta bu postu görünce 30 dk kardiyo yaptım öyle uyuyacağım sayende 300 kalori yaktım 😅😅
MasalsMommy Kevser_ Ay ben de giricem onlara ya eşimin izin gününü bekliyorum🥺 Çok gözüm korkuyor özellikle mutfaktan😬
MasalsMommy tontisbebegim Hiçbir bilgim yok canım o konuda ama kendini iyi hissettiğinde başlayabilirsin bence zorlayıcı hareketleri yok. Benim 6 ay olmak üzere sezaryen olduğum ben iki gündür başladım işte
Ayselyn tontisbebegim canm ben sezrayandn tam 4ay sonra normal spora basladm hareketleri zorlayici cok sey yaptm ama hic agrilarm olmadi tabi doktoruna sorumakta fayda var
julideftr tontisbebegim bana doktorum sezaryenden 1 ay sonra kontrole gittiğimde eski hayatına dönebilirsin demişti spor yapabilirsin, bisiklet sürebilirsin vs. Bence bir doktoruna danış eğer yakın zamanda olduysan
MasalsMommy Osmnn_457 Tabii ki. Her gün leslie yapıp buraya yazıyoruz birbirimizi motive etmek amacıyla. Her gün bekliyoruz buraya o zanan😬
HaSrEtE Bende 4 gün önce diyete başladım sporla destekliyorum ama size katılmak isterim insan bazen gaza getirilmek istiyor 😂
MasalsMommy HaSrEtE Ben tamamiyle gazla çalışan bir insan olduğum için böyle bir uygulama iyi gelir dedim valla😂 Yoksa devam ettiremem kendimi biliyorum😂
Puzun MasalsMommy merhaba bende başlamak istiyorum ama hiçbir bilgim yok nerde bakıp yapıyorsunuz link falan atabilirmisiniz
Bng MasalsMommy merhaba bir şey sormak isterim.ben de sezeryanlıyım.bazı hareketlerin aezaryanlılar için sakıncalı olduğunu duydum.mesela mekik.bu konuda bilginiz var mı?
Mom299 MasalsMommy 6 aylık bebem bendemi.gelsemki 🤔 leslie ile size katılmaya şuan bile acım diyete gecermi 😉