MasalsMommy Evet kızlar yapıldı mı leslieler? Ben 30 dk yaptım+ sabah beri kıymetlim yer görmedi tabiri caizse😂 Sizde durumlar nasıl? Varsa bize katılmak isteyen annelerimiz seve seve kabul ederiz🥰 @Tuba @buseyokbasirin @boncuk- @Kevser_ @Alacakus @Yenianne15
Cilginmomy MasalsMommy benide aliiin bende yaptım 45 dakikalık olanından sabah tartı günüm bakalım kaç gram vermişim😂
Tuba MasalsMommy Evettt yaptım ama 30dklık leslie oldu 1 saat😅 çocuklar durmadı. sabah dayanamadım tartıldım 400g gitmiş👯♀️ bakalım cumartesi ne kadar eksi göreceğim
MasalsMommy Ozidem Dikkat de ediyorum kuzum zaten. Arkadaşlarla her gün buradan haberleşeceğiz diye sözleştik leslie konusunda o yüzden 😂
Ozidem MasalsMommy tam onlari okuyordum o sırada gördüm paylasimini 😀 beni de alın aranıza 😃😃 hem sıki diyetteyim hemde leslie ve chole ting yapıyorum birde sezaryen göbeği eritme 🙊
Sema123- MasalsMommy hem yendiğimizi içtiğimizi atarız oraya saati saatine isteyen 2 öğün isteyen 3 öğün atar unutmayız aksatmayız ve yemek olarak ne yapıcaz düşüncesi olmaz diyette
MasalsMommy Ozidem Alırız tabi kuzum ayıpsın😂 Ay valla benim de zayıflamam lazım çok rahatsız olmaya başladım😂
Ayselyn Ozidem bu chloe nasil yapiosm canim 2 haftalik programda tek 4 video car hergn bitnemi yapion yoksa 4unude tek seferdemi video 10-15 dkka cunku
MasalsMommy Yenibebek_yenianne bayankitapkurdu tugbamusalp demeetka Pembe_panjur Furkansmomy Tosbigim Balderininannesi Alacakus Bebegimm42 boncuk- Havvakus baharberkay Deletedmom5284 blue90 idil_nisa Zelihaoguzhan Poncigim04 sirius Poncigim04 Ozidem kaynar Cilginmomy ilknurege Tuba YasemiNYagmur1 Findigim ArasAybarsMoM YasemiNYagmur1 Ef24 Bireylulmeselesi02 Elzemmom CemreKerem35 Kevser_ Ayselyn Kiymet123 Osmnn_457 HaSrEtE Mom299 Evet kızlaar yapıldı mı sporlar? Ben anca kızımı uyuttum, birazdan yapacağım inşllah🙄🙄 Küçük cadıdan anca fırsat olacak uyanmazsa 😂 Sizler ne yaptınızzzz??
Ozidem MasalsMommy sporla olduğundan 7 kilo aşağı gösteriyorsun diyet kolik uygulamasını indirip yedigini yazıp porsiyonlarini ayarlayabilirsin 45 dk leslie 400 450 kalori yaptırıyor zaten bebeler fazlasını yaktiriyor olacak inş
MasalsMommy Ozidem Ben 30 dk ile başladım vücudum alıştıkça artıracağım hem de zorlanmış olmam böylelikle diye düşündüm
MasalsMommy Cilginmomy Seniiii de aldık gittiiii😂 Benim daha ikinci günüm yaa haftaya Cumartesi tartı günüm😂
Ulasdemir ilknurege 6 Aydan önce spor ve diyet tavsiye edilmiyor nasıl yapıyorsunuz sütünüzü etkilemiyor mu bende istiyordum yapmayı ama 2 ay daha sıkıyorum dişimi 🙄
MasalsMommy Tuba Ben istikrarlıyım bu konuda tartılmıyorum😂 Benim de bugün uzun sürdü Ya benim cadı bağırdı hep😂
El_ebruli Ozidem Kolay olduğu kadar faydası ne kadar acaba, bende yeni başladım üç gündür yapıyorum da 😅
Tuba MasalsMommy ay ne biliyim bendede merak oluştu fayda etti mi diye çünkü hiç veremiyordum artık. buda şimdi direncime etki gösterdi, durmak yok devam🙉 cumartesiye kadar tartılmayacam artık